Dolar 32,3849
Euro 35,0357
Altın 2.326,43
BİST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

‘Fesih yok, yenileme var’

AK Parti Samsun milletvekili ve TBMM dilekçe Komisyonu üyesi Av.Orhan Kırcalı İlkadım ilçesinde

‘Fesih yok, yenileme var’
REKLAM ALANI
11 Nisan 2017 20:25

Kırcalı’nın ziyaretine İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Yok ilçe Başkanı Adnan Varol ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özder katıldı. Kırcalı ve beraberinde ki heyet İlkadım’da mahalle ve esnaf ziyaretleri yaptılar. Cumhurbaşkanlığı hükümet Sistemi hakkında bilgi verdiler.

‘FESİH YOK, YENİLEME VAR’

AK Parti Samsun Milletvekili ve Türkiye Şili Parlamentolar arası dostluk grubu başkanı Orhan Kırcalı,  16 Nisanda yapılacak anayasa değişikliği halk oylaması hakkında şu bilgileri verdi: Yeni sistemin uzlaşmayı ve kriz çözmeyi getiriyor.  Öngörülebilirliği artırıyor.  Meclis feshedilecekmiş deniliyor.  Bunların hepsi yanlış, Meclisin feshedilmesi diye bir şey yok, seçim yenileme var. Hem cumhurbaşkanı hem Meclis seçim kararı alabiliyor. Niye alıyor, çünkü kriz olursa çözüm üretmesi lazım. Bu uzlaşmayı getiriyor, kriz çözmeyi getiriyor. Cumhurbaşkanı seçim yenileme kararı alırsa kendisi de cumhurbaşkanlığı seçimine girmesi gerekiyor. Bu kriz çözme ve uzlaşmayı sağlar. Ülkemiz aylarca hükümetsiz kalmaz. Milletimiz zarar görmez.

250 BİN ESNAFIMIZ KOSGEB’DEN FAYDALANDI

Kırcalı, “En son Ahilik ve Esnaf Fonu kurduk. Bu şekilde esnafımız da İşsizlik Fonu’ndaki gibi güvenceye kavuşmuştur. Vergisini ödeyenlere prim indiriminin yanı sıra kredi faiz oranlarının düşürülmesi ve sübvansiyon uygulamaları getirdik. KOSGEB kredilerinden 250 bin esnafımızkredi aldı. Toplam 460 bin müracaat var. Şu ana kadar 250 bin dosya bitti, karara bağlandı. 5 milyar lira esnafımıza ödendi, esnafımızın kasasına girdi. Hedefimiz 11 milyar lira, diğerleri de inceleniyor. Bankalarla ilgili esnafımızın şikâyetleri var. Bunları biliyoruz. Bunlarda çözülecek.4 adet şehir hastanemiz hizmete girdi. Samsunumuzda da yapılacak. Köprüler hizmete girdi. Spor tesisleri hizmete giriyor. Samsun şehir stadımızda hizmete girecek. Türkiye güçlü bir hükümete sahip olmanın güzel sonuçlarını giriyor”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.