Dolar 32,4977
Euro 34,5510
Altın 2.495,10
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

‘FİLO’ BÜYÜYOR!

Samsun Büyükşehir Belediyesi 30 yeni otobüs, 75 iş makinesi ve 16 beton mikserin ardından 45 adet kar bıçaklı damperli kamyonu da filosuna dahil ederek gücüne güç kattı

‘FİLO’ BÜYÜYOR!
REKLAM ALANI
21 Şubat 2022 17:47

Sağlıktan çevreye, ulaşımdan altyapıya birçok alanda çalışmalarını sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, zenginleştirdiği araç filosu ile de gücüne güç katıyor. Daha önce otobüs, iş makinesi, beton mikseri alan belediye son olarak Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı bünyesinde kullanılmak üzere 45 adet kar bıçaklı damperli kamyon aldı. 51 milyon liralık bedelle alınan kamyonlar, Büyükşehir Belediyesi‘nin sorumluluğunda olan 17 ilçede 5 bin 240 kilometrelik yol ağında bakım ve onarım çalışmalarına katılacak.

‘SAMSUN’UN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ’
Göreve geldikleri günden bu yana kendi kendine yeten bir büyük şehir olma noktasında önemli adımlar attıklarını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Gücümüze güç katacak bu araçlar şehrin 17 ilçesinde hizmet verecek. İş gücümüzü hafifletecek ne kadar çok teknolojik araç gereç, malzeme varsa belediyemize kazandırmaya çalışıyoruz. Samimi bir şekilde belediyemizi en güzel hizmeti verecek hale getirmek için çalışıyoruz. İhtiyaç duyulan her alanda da bu yatırımlarımız devam edecek. Çünkü biz kendimiz için değil, kentimiz için çalışıyoruz” dedi.

YENİ ARAÇLAR KATMAYA DEVAM
Başkan Demir açıklamasında ayrıca şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanımız belediye başkanlığı döneminde insan, kaynak ve para yönetimi başlıklarıyla 3 noktaya önem verdi. Biz de şehrimizde bu vizyonu uyguluyoruz. Şehrimizde ihtiyaçları tespit ederek insan, para ve kaynak yönetimiyle bunları nasıl yapacağımıza karar verdik. Araçlar ile ilgili satın alma ve kiralama arasındaki farkları ortaya çıkardık. Bu makinelerin satın alınarak daha ekonomik olduğunu gördük ve mal sahibi olduk.”
Samsun’a daha güzel hizmetler yapabilmek için araçları yenilemeye ve envantere yeni araçlar katmaya devam edeceklerini belirten Başkan Demir, alınan kamyonların da şehre hayırlı olmasını diledi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.