Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

FUAT ÇAPA: SABIRLI OLALIM!

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, 2’nci devreye iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, “Sabırlı olmamız gerekiyor” dedi

FUAT ÇAPA: SABIRLI OLALIM!
REKLAM ALANI
13 Ocak 2022 19:52

Teknik Direktör Fuat Çapa, takımın Antalya kampını ve hafta sonu yapacakları Balıkesirspor maçını değerlendirdi. İlk olarak Antalya kampına değinen Fuat Çapa, “Şuan itibariyle gayet kampımız olumlu şekilde geçiyor. Tomane’nin ve Fofana’nın toparlanmış bir şekilde Antalya’ya gelmesi bizim adımıza olumlu oldu” dedi.

SHELDON BATEAU, HAFTA SONU KADRODA: Teknik Direktör Fuat Çapa, yeni transferlerle ilgili olarak, “Bunlardan sadece Sheldon Bateau’yu hafta sonu kadroya alacağız. Diğer arkadaşlarımızı bu hafta kadroya alma şansımız yok” açıklamasında bulundu.

ALİ ÜLGEN DIŞINDA EKSİK YOK
Pazar günü deplasmanda yapacakları Balıkesirspor karşılaşmasıyla ilgili konuşan Çapa, “Pazar günü oynayacağımız karşılaşmada kırmızı kart cezalısı Ali Ülgen dışında eksik oyuncumuz olmayacak. Onun dışında elimizde mevcut olan oyuncuların göstermiş oldukları performansa göre kadroyu ve ilk 11’i belirleyeceğiz. Aramıza yeni gelen arkadaşlarımız oldu. Onları süreçten dolayı tam anlamıyla görme şansımız olmadı. Çünkü kendi takımlarından izin almaları gerekiyordu. Bizim de yabancı kontenjanından dolayı bazı şeyleri çözmemiz gerekiyordu. Aramızda olan arkadaşlarımız var. Bunlardan sadece Sheldon Bateau’yu hafta sonu kadroya alacağız. Diğer arkadaşlarımızı bu hafta kadroya alma şansımız yok. İnşallah onlar da önümüzdeki haftalardan itibaren değerlendirebileceğiz” diye konuştu.

‘İYİ BAŞLANGIÇ YAPMALIYIZ’
Ligin 2’nci devresine iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyleyen Fuat Çapa, “En azından bir önceki Antalya kampından sonraki çıkışımızı tekrar yakalayabilirsek ikinci devreye de iyi bir şekilde başlamış olacağız” dedi.

‘MAÇ MAÇ ODAKLANACAĞIZ’
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Fuat Çapa, şunları söyledi:

“Bu süreç içerisinde yönetimimiz yapmış olduğu ve yapacağı çalışmalar var. Bu çalışmalar neticesinde neler olacak hep birlikte göreceğiz. Çünkü bu kolay bir süreç değil. Sabırlı olmamız gerekiyor. Kadromuz ne olursa olsun biz o kadroya inanıyoruz. Çünkü ilk devre elimizde olan bir iskelet kadro var. O kadroya güvenerek ve inanarak yeni gelen arkadaşlarımızı da araya katıp güzel bir ikinci devre ve güzel bir şekilde sezonu tamamlamak istiyoruz. İnşallah mutlu bir şekilde sona ulaşırız. Ama burada sezon sonu şöyle olacak, böyle olacak gibi söylemlerin doğru olacağını düşünmüyorum. Olaylara maç maç bakacağız. Önce Balıkesirspor’u geçeceğiz. Sonra Kocaelispor karşılaşmasını iyi bir şekilde tamamlayıp, maç maç odaklanacağız. Beklentileri zaten biliyoruz. Biz de bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.