Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 20°C

FUTBOL ŞEHRİ SAMSUN

FUTBOL ŞEHRİ SAMSUN
REKLAM ALANI
29 Ağustos 2023 10:00 | Son Güncellenme: 29 Ağustos 2023 11:35

Futbol hem sevgi hemde  ilgi alanım. Samsunspor ise şehrimizin takımı ve en önemli markasıdır. Hepimiz Samsunspor’un başarısı ile gurur duyarız. Kaybettiğinde ise elbet üzülürüz.  Bugün ki yazımda kendimce bir kaç görüşümü paylaşmak istedim.

SÜPER LİG FARKLIDIR

Samsunsporumuz yanlış ve yetersiz kadro yapılanması ile 3 maçta en az  5 puan alması gerekirken sadece 1 puan aldık ve 8 puan kaybettik. Çünkü Süper Lig kolay değildir. Süper ligde kaliteli ve süper ligi bilen, takımda fark yaratacak futbolcular ile  kadro derinliğine sahip olmak gerekmektedir. Hele takımın defansı ve santraforu bir alt ligden oluşursa büyük sıkıntı yaşarız. Yabancı futbolcularımızın bir bölümü ise süper lige göre vasatın bile altında olursa bu sıkıntı daha çok büyük olur.

TEDBİR ALMAK GEREKİR

Şu an Ligin başındayız. Sadece 3 maç oynadık. 20 takımlı bir ligde oynuyoruz. Önümüzde 35 maçlık uzun bir maç trafiği var. Yeni bir takım olduğumuz için zamana da ihtiyacımız var. Ayrıca transfer sezonuda bitmedi. Çok daha büyük sıkıntılara düşmeden tedbir almak gerekir. Mevcut kadro ile rakiplerle başa baş oynuyorsan takviyelerle çok daha iyi sonuçlar alabiliriz.

BAŞKANIN VE TARAFTARIN EMEKLERİ

Başkan Yüksel Yıldırım kayyumdan aldığı takımımızı süper lige kadar çıkardı. Tesisleşmeye önem verdi. Bunlar büyük işlerdir. Heba olmaması gerekir. Taraftarımızda muhteşem. Kombine satın alıyor, forma atkı satın alıyor, takımımızı tribünlerde harika bir şekilde destekliyor. Kısacası Samsunumuz bir futbol şehridir. Başkan Yıldırım, taraftarımız ve şehrimizin markası olan Samsunsporumuz’a iş insanları da destek vermelidir. Sponsor olmalıdırlar. Her şeyi bir tek başkanın üzerine yıkmamak ve  her şeyi sadece başkan Yüksel Yıldırım, taraftar, teknik kadro ve futbolculardan beklememek gerekir.

TRANSFER GEREKİYOR

Takımımızın; takımda fark yaratacak, tecrübeleri olan, sonuclara olumlu ve ciddi katkılar yapacak olan 1 kaleci,  2 stoper,  1 altı numara, 1 on numara, 1 kanat oyuncusu ve 1 santrofor alması gerekir. Bu şekilde kalite ve kadro derinliği oluşur. Ligi rahat bir şekilde ilk 10 arasında bitirebiliriz. İçeride kazanan bir takım olmalıyız . Başkan Yıldırım zaman zaman transfer açıklamaları ve görüşmeleri yaptı. Bu güzel ve sevindirici bir gelişmedir. Fakat tribünleri kaybetmeden, puanlar kaybedilmeden, moraller daha çok bozulmadan bir an önce bu transferler yapılmalı, kadroya katılmalı ve yeni futbolcularımızın bir an önce sahada olmaları gerekir.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.