Dolar 32,3423
Euro 34,7824
Altın 2.388,82
BİST 10.263,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

GAZETECİLERE TEBRİK!

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Müdür Dr. Ömer Urhal, 10 ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

GAZETECİLERE TEBRİK!
REKLAM ALANI
11 Ocak 2022 18:27

Samsun İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Müdür Urhal, “Sizlerin nezdinde tüm basın çalışanlarının günlerini kutluyor, meslek hayatlarında başarı diliyorum” dedi.

YEREL MEDYA VE İNTERNET YASASI
Samsun‘da güçlü bir yerel medya ağının bulunduğunu, bu durumun ise son derece sevindirici olduğunu böyleyen Emniyet Müdürü Ömer Urhal, “Samsunlular bu açıdan şanslı. Güçlü bir yerel medya bulunduğu il ve bölgeye de güç katar” diye konuştu. Müdür Urhal, yıllardır gündemde olmasına rağmen bir türlü yasalaşmayan İnternet Yasası ile ilgilil olarak da, “Bu alanda bir boşluk var. Yasanın çıkarılması gerekiyor. Her şeyin bir kuralı olduğu gibi internet medyasının da kurallarının belirlenmesi gerekiyor” dedi.

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır da Müdür Ömer Urhal’a ziyareti ve kutlama mesajı için teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.