Dolar 32,3605
Euro 34,9891
Altın 2.324,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘GELECEĞE NEFES’ oldular!

Samsun’daki devlet yurtlarında kalan yaklaşık 500 öğrenci, ‘Fidan Dikme Kampanyası’na omuz verdi

‘GELECEĞE NEFES’ oldular!
REKLAM ALANI
11 Kasım 2021 19:55

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Tarım ve Orman Bakanlığı’nın “Geleceğe Nefes” sloganıyla başlattığı etkinlik kapsamında bu yıl da 11 Kasım saat 11.11’de 81 ilde aynı anda fidan dikimi gerçekleşti. Bu kapsamda Samsun’da Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı yurtlarda kalan öğrenciler de fidan dikimi etkinliğine katıldı.


MÜDÜR KASAPOĞLU DA KATILDI
Samsun’daki yurtlarda kalan yaklaşık 500 öğrenci, Atakum İlçesi’ndeki Alanlı Piknik Alanın’nda düzenlenen dikim törenine katıldı. Öğrencilere eşlik eden Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Türkiye’nin yanan ciğerlerini yeniden yeşertmek adına öğrencilerimizle birlikte bu anlamlı etkinliğe katıldı” dedi.

GÜNÜN ANISINA ÖZÇEKİM: Alanlı Piknik Alanı’nda bir araya gelen yurt öğrencileri fidanları toprakla buluştururken günün anısına fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.