Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

GELECEĞİN RESSAMLARINA ALKIŞ!

Samsun’da, Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı Kız KYK Yurt Müdürlüğü öğrencileri tarafından düzenlenen resim sergisi büyük beğeni topladı

GELECEĞİN RESSAMLARINA ALKIŞ!
REKLAM ALANI
7 Haziran 2024 17:42

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı kız KYK Yurt Müdürlüğü öğrencileri tarafından Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri tarafından kız yurdunda verilen resim kursunda ortaya çıkartılan eserler, Çarşamba Ferhan Şensoy Sanat Galerisi’nde sergilendi.

Sergiyi Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Mustafa Kemal Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turgay Ekşi, parti temsilcileri, kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

HAYRANLIK UYANDIRAN ESERLER
Resim, rölyef ve ebru kategorisinde eserlerin yer aldığı sergide öğrenciler, konuklarına çalışmaları hakkında detaylı bilgiler vererek sanata olan ilgilerini ve yeteneklerini paylaştı. Öğrencilerin el emeği göz nuru çalışmaları büyük ilgi gördü. Ziyaretçiler, öğrencilerin yaratıcı ve sanatsal yeteneklerini sergileyen çalışmaları hayranlıkla inceledi.

MÜDÜR TURGAY EKŞİ KUTLADI
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turgay Ekşi, Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri ile birlikte, yıl boyunca büyük bir emek ve özveriyle çalışan öğrencileri kutlayarak, bu tür etkinliklerin gençlerin gelişimine önemli katkılar sağladığını belirtti.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.