Dolar 32,4781
Euro 34,9319
Altın 2.435,57
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Genç iş insanlarına övgü…

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Genç İş İnsanları Derneği’ni(SAMGİAD) ziyaret etti. Karaaslan, ”SAMGİAD’ın varlığı Samsun için önemli” dedi

Genç iş insanlarına övgü…
REKLAM ALANI
4 Mart 2022 17:59

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Genç İş İnsanları Derneği’ni ziyaret ederek, SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ve yönetim kurulu üyeleriyle kahvaltı programında bir araya geldi.

ONUR ÖZTEKİN’DEN BRİFİNG
Kahvaltı sonrasında konuşan SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, dernek ve dernek çalışmaları hakkında bilgi vererek, ”SAMGİAD, Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) çatısı altında Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu’na (KARGİF) bağlı olarak çalışmalarını sürdürüyor. 163 üyesiyle Samsun’un en etkili sivil toplum kuruluşları arasında yer alan derneğimiz, üyeleri için düzenlediği proje ve çalışmaların yanı sıra bugüne kadar bir çok sosyal sorumluluk projesine imza attı. Yönetim kurulu olarak derneğimize, şehrimize, bölgemize ve ülkemize katkı sağlamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi

‘SAMGİAD’IN VARLIĞI ÇOK ÖNEMLİ’
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise, SAMGİAD genel kurulunda görev alan yönetim kuruluna başarı dileğinde bulunarak, ”SAMGİAD’ın varlığı Samsun için önemli. Gençlere, genç fikirlere, genç yüreklere ve genç vizyonlara ihtiyacımız var. O yüzden SAMGİAD’ın varlığının çok değerli buluyorum. Dernekler kendine yetmenin, ona yetmediği insanlardan oluşur. Sadece kendi işinizi yapmak ve sadece kendi yakın çevrenizle bir derdiniz olsaydı, burada olmazdınız. Buradaysanız daha fazlasını düşünüyorsunuz demektir. Buraya emek harcıyorsunuz, bize düşen her konuda destek olmak. Bundan sana daha çok bir araya gelip, birlikte fikir üretmeliyiz. Bu şehir için beyin fırtınası yapmak için biz hazırız. Genel kurulunuzun tekrar hayırlı olsun, yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi.

SAMSUN’A 1 MİLYON ZİYARETÇİ
”Teknofest 2022 Samsun merkezli Karadeniz’de gerçekleşecek” hatırlatmasında bulunan Çiğdem Karaaslan, ”Bu yönüyle çok önemli. Teknofest dünyanın bu alandaki en büyük organizasyonu. Samsun daha önce İşitme Engelliler Olimpiyatları’na ev sahipliği yapmıştı. 1 milyon ziyaretçi beklediğimiz bu büyük organizasyona milli mücadele şehri Samsun’un ev sahipliği yapacak olması buradan verilecek mesajlar anlamında çok önemli. Burada Samsun’u görmeyen, tanımayan yüzbinlerce insan bu şehri gelip, görüp, tanıması açısından önemli” ifadelerini kullandı.

Ziyarette AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz’ın da yer aldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.