Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

‘TEMSİL GÜCÜMÜZ ARTACAK!..’

Samsun’da Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, kadınlara yönelik ‘Güçlü kadınlar, güçlü toplumlar yaratır’ ilkesiyle çok sayıda proje hayata geçirileceğini söyledi

‘TEMSİL GÜCÜMÜZ ARTACAK!..’
REKLAM ALANI
12 Mart 2024 20:19

Samsun’da Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, planlanan projelerin Atakum’da kadının gücünü artıracak porjeler olarak öne çıktığını belirtti.

'TEMSİL GÜCÜMÜZ ARTACAK!..'

KADINLARIN TEMSİL GÜCÜ
Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş’ın proje lansmanının etkileri devam ediyor. Mimar Özlem Maraş’ın “Atakum’a Kadın Eli Değecek” mottosu ile başlattığı adaylık sürecinde kadını öncelikleyen çok sayıda projenin yer alması Atakumlu kadınların yüzünü güldürdü. “Atakum’da kadınların sesi artık daha gür çıkacak” diyen Özlem Maraş, “Gerçek belediyecilik dediğimiz çerçevenin, vatandaşla temas kurmak olduğuna inanıyorum. Atakum’un son 5 yıllık döneminde yaşanan eksiklikleri telafi etmek bizim ana hedefimiz. Bu çerçevede Atakumlu kadınlarımıza yönelik çok sayıda proje geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

'TEMSİL GÜCÜMÜZ ARTACAK!..'

TOPLUMSAL DÖNÜŞÜMDE KADINLAR
Özlem Maraş şunları kaydetti:

“Kadınların toplumsal ve ekonomik hayatta daha etkin roller üstlenmelerini sağlayacak bir dizi yenilikçi proje hazırladık. Bunların arasında, Atakum’a özgü bir kadın meclisi kurarak, kadınların temsil gücünü ve yönetimdeki ağırlığını artırma hedefi öncelikli yer alıyor. Kadınların toplumsal dönüşümde öncü rol oynamalarını özellikle hedefliyoruz.

'TEMSİL GÜCÜMÜZ ARTACAK!..'

GÜNEŞ KADINLARI PROJESİ
Biz, kadınlarımızı sadece sosyal ve ekonomik destekle sınırlı kalmayıp, bilim ve teknoloji alanlarında da kadın liderliğini güçlendirme hedefi taşıyoruz. Bu kapsamda geliştirdiğimiz “Güneş Kadınları Projesi”, kırsal bölgelerde yaşayan kadınlar için güneş enerjisi eğitimleri sunarken, aynı zamanda ekonomik bağımsızlık yollarını açacak bir proje. “Girişimci Kadınlara Destek” programı ise, iş dünyasında kadın girişimciliğini teşvik ederek, onların işlerini geliştirme yolunda desteklenmelerini sağlıyor.”

'TEMSİL GÜCÜMÜZ ARTACAK!..'

Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.