Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Vali Tavlı, Çarşamba Borsası’nda ‘TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ!..’

Samsun Valisi Orhan Tavlı, “Karadeniz Bölgesi’nin en gözde şehri Samsun’da oldukça güçlü bir sanayi, tarım, ticaret, sağlık ve turizm altyapısı var” dedi

Vali Tavlı, Çarşamba Borsası’nda ‘TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ!..’
REKLAM ALANI
26 Ekim 2023 16:54 | Son Güncellenme: 26 Ekim 2023 16:55

Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Muğla Valiliğinden Samsun Valiliğine atanan Orhan Tavlı, göreve başlamasının ardından Çarşamba ilçe protokolü ile de bir araya geldi. Vali Orhan Tavlı’nın ziyaretine Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Belediye Başkanı Av. Halit Doğan da eşlik etti.

MECLİS BAŞKANI KARŞILADI
Vali Orhan Tavlı’yı ÇTB’ye gelişinde Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz’ı temsilen Meclis Başkanı Hacı Toraman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Servet Zeren ve Selim Yılmaz, Genel Sekreter Sercan Yaşar, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri karşıladı.

ÇARŞAMBA’NIN EKONOMİK YOL HARİTASI
Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı borsada ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Hacı Toraman, yürütülen faaliyetler, projeler ve Çarşamba’nın ekonomik yol haritası hakkında bilgi verdi. Toraman, “Çarşamba’nın ekonomik yol haritasında konumlandığımız nokta tarım ürünlerimizin değerinin ivme kazanması ile daha da artacaktır. Çarşamba’da 30 yılı aşkın bir süredir hizmet veren Çarşamba Ticaret Borsası ilçenin kalkınmasına ve tarımsal faaliyetlerinin devam etmesine katkı sunan önemli aktörlerden biridir. Sayın Valimiz öncülüğünde ilçemizi daha iyi yerlere ulaştıracağımızdan şüphemiz yoktur. Valimize yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

TAVLI: İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ
Ziyarette konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı ise, “Gösterdiğiniz konukseverlik karşısında teşekkürlerimi iletiyorum. Karadeniz Bölgesi’nin en gözde şehri Samsun’da oldukça güçlü bir sanayi, tarım, ticaret, sağlık ve turizm altyapısı var. Çarşamba’da yapılan tarımın ekonomik gücü ise şehrimiz için oldukça önemli bir noktadadır. Tüm önemli adımların takipçisi olacak, şehrimize değer katan çalışmalarda iş birliği içerisinde olacağız” ifadelerine yer verdi.

CUMHURİYET’İN 100’ÜNCÜ YILI ANISINA…
ÇTB Meclis Başkanı Hacı Toraman, ziyaretleri ve güzel dilekleri için Vali Orhan Tavlı, Kaymakam Şükrü Yıldırım ve Başkan Halit Doğan’a teşekkür ederek, Çarşamba Ticaret Borsası’nın Cumhuriyet’in 100’üncü yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle hazırladığı Kemal Atatürk imzalı anıyı taktim etti.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, gösterilen konukseverlik ve nezaketten dolayı Başkan Hacı Toraman ve Meclis Üyelerine teşekkür etti. Ziyaret ve fotoğraf çekimi anı takdiminin ardından son buldu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.