Dolar 32,3277
Euro 35,1006
Altın 2.305,35
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Genç Parti Samsun, Cem Uzan’ın gelişine hazırlanıyor

Genç Parti Samsun İl ve İlçe Teşkilatları İstişare Toplantısı Bafra’da gerçekleştirildi.

Genç Parti Samsun, Cem Uzan’ın gelişine hazırlanıyor
REKLAM ALANI
25 Kasım 2019 17:50 | Son Güncellenme: 25 Kasım 2019 17:53

Şen, “Öncelik teşkilatlanma”

Genç Parti Samsun İl Başkanı Faruk Şen, önceliklerinin teşkilatlanmayı tamamlamak olduğunu ifade ederek, “En kısa sürede seçime girecek hazır bir teşkilat yapısıyla, sürgündeki onursal genel başkanımız Cem Uzan’ın ülkemize gelmesini bekliyor olacağız.” dedi

HER AY BİR İLÇEDE TOPLANTI
Genç Parti Samsun İl Başkanı Faruk Şen başkanlığında yapılan toplantıya, İlkadım İlçe Başkanı Erol Ayakta, Terme İlçe Başkanı Lokman Küçük, Bafra İlçe Başkan Recai Koca, Canik İlçe Başkanı Ali Uysal ve ilçe yöneticileri katıldı. Samsun’da yeni seçilen il yönetimiyle teşkilatlanmayı sürdüren Genç Parti’de, yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. İl Başkanı Şen, Bafra İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen istişarelerin, her ay farklı ilçede gerçekleştirileceğini belirtti.

ÖNCELİK TEŞKİLATLANMA
Genç Parti olarak ilk önceliklerinin Samsun’da tüm teşkilatlanmayı tamamlamak olduğunu ifade eden Başkan Şen, “İlçelerimize çok önem veriyoruz. Baframızın kronikleşmiş problemlerini ve yapılabileceklerimizi ele aldık. 17 güzide ilçemizde yakın zamanda teşkilatlanmamazı bitireceğiz. Her ay bir ilçemizde toplanıp, sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatıracağız. En kısa sürede seçime girecek bir teşkilat yapısıyla, onursal genel başkanımız Cem Uzan’ın ülkemize gelmesini hazır bekliyor olacağız.” diye konuştu. Şen, Bafra İlçe Başkanı Recai Koca’ya konukseverliğinden dolayı teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.