Dolar 32,5561
Euro 34,9867
Altın 2.425,66
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

GENÇLERDEN SEVGİ SELİ!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi ziyaret için geldiği Samsun’da Atakum Belediyesi Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi’nde gençler ve yurttaşlarla bir araya geldi

GENÇLERDEN SEVGİ SELİ!
REKLAM ALANI
31 Ağustos 2022 20:10

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Vezirköprü ve Bafra’da gerçekleştirdiği yoğun programların ardından Atakum’da yurttaşlarla bir araya geldi. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yıldönümünde açılışı yapılan Atakum Belediyesi Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP İl Başkanı Fatih Türker, CHP Samsun Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu ve Kemal Zeybek, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Av. Gülay Deveci, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Güneysu, CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik ve partililer eşlik etti.

KADIN KOOPERATİFLERİNE GÜVENİYORUZ
Atakum Belediyesi Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi içerisinde yer alan ahşap, alüminyum ve pvc, gastronomi, baskı ve reklam, robotik kodlama gibi atölyeleri tek tek dolaşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Merkezin giriş katında bulunan ve Atakum Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan Atakum Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin (ATAK) satış mağazasını da ziyaret eden Kılıçdaroğlu, üretici kadınlardan kooperatif çalışmalarını dinledi. “Kadın kooperatiflerine güveniyoruz” diyerek kadın üreticilerinin çalışmalarının değerli olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu üretici kadınlara başarılar diledi. Kılıçdaroğlu daha sonra merkezin en üst katında bulunan ve gençlerin yoğun olarak ders çalıştığı kütüphaneyi de ziyaret ederek gençlere başarı dileklerini iletti. Terasta kendisini bekleyen gençlerle de bir araya gelen Kılıçdaroğlu yoğun ilgiyle karşılandı.

ÜLKENİN ÇÖZÜLEMEYECEK SORUNU YOK
Atakum Belediyesi Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi çıkışında ise kendisini alkışlarla karşılayan yurttaşlara seslenen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Bugün Samsun’da Vezirköprü ve Bafra’daydık. Oyumuzun düşük olduğu yerlere gittim. Oradaki vatandaşlarımızla konuştuk, sohbet ettik. Çeltik tarlasına girip çeltik üreticisinin sorunlarını dinledim. Türkiye’nin geleceği konusundaki endişeleri gidermek için çalışması gereken bizleriz, yani Cumhuriyet Halk Partililer. Topluma güven vermek zorundayız. Onlara vereceğimiz güven de daha güzel bir Türkiye’yi inşa edeceğimiz yönünde olmalı. Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Türkiye bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya ama bu sorunlar yumağından Türkiye’yi çıkarmak mümkün. Altı lider bir aradayız. Beraberiz ve beraber hareket ediyoruz. Bu konuda da hiç endişe etmeyiniz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı olacaktır” ifadelerini kullandı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.