Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

‘Gerekeni yaparız!..’

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Bursaspor maçı sonunda futbolcularını tatlı sert bir şekilde uyardı

‘Gerekeni yaparız!..’
REKLAM ALANI
11 Şubat 2022 22:00 | Son Güncellenme: 11 Şubat 2022 22:03

Yılport Samsunspor‘da maç sonrası 1-1’lik skorun üzüntüsü yaşanırken Teknik Direktör Fuat Çapa’dan ilginç açıklamalar geldi. Tecrübeli teknik adam, “Uyarılarımız bundan sonra dikkate alınmazsa gerekeni yaparız” dedi.

‘BİZİM ADIMIZA ÜZÜCÜ’
Fuat Çapa, maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, “1-0 öne geçmeden önce de gol pozisyonlarımız vardı. 2’inci yarıda da pozisyonlara girdik. Böyle bir maçta bu pozisyonları değerlendirmeniz gerekir. 1-0’lık skor her zaman tehlikeli bir skordur. Nitekim hiç beklemediğimiz bir anda golü şansız bir gol yedik. Iskalamalar, topun rakibe çarpıp yine rakibin önüne düşmesi falan. Üzücü bizim adımıza” diye konuştu.

‘FUTBOLCULARLA GÖRÜŞECEĞİZ’
Artık salı günü deplaslanda oynayacakları Gençlerbirliği ve pazar günü Samsun’da oynayacakları Denizlispor maçlarının öneminin çok daha arttığını da söyleyen Çapa, “Bu her 2 maçta kayıplarımızı telafi etmek zorundayız. Futbolcularımızla görüşeceğiz. Gerekli uyarılarda bulunacağız. Bu uyarıları da yerine getirmezlerse artık biz gerekeni yapacağız” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.