Dolar 32,5389
Euro 34,9451
Altın 2.458,92
BİST 9.876,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

GOLCÜLER FORMDA!

Maç gelirlerinin tamamı depremzedelere bağışlanan dostluk maçında Samsunspor, sahasında ağırladığı Çorum FK’yi 3 golcüsünün attığı 1’er gol ile 3-0 yendi

GOLCÜLER FORMDA!
REKLAM ALANI
26 Şubat 2023 13:33

Spor Toto 1’inci Lig lideri Samsunspor ile 2’nci Lig Beyaz Grup takımlarından Çorum FK, geliri depremzedelere bağışlanacak dostluk maçında 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıla geldi. Maçı Samsun bölgesi hakemlerinden Yakup Bakır, Coşkun Yalçın, Oğün Keleş yönetti. Dördüncü halem olarak ise Teksen Eker görev aldı.

GOLCÜLER FORMDA!

FORVETTE FOFAFA VE TANQUE
Ev sahibi Samsunspor maça kalede Aykut Özer, Soner Gönül, Yunus Emre Çift, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kadeem Harris, Celil Yüksel, Yusuf Emre Gültekin, Osman Çelik, Moryke Fofana ve Douglas Tanque ilk 11’i ile çıktı. Misafir Çorum FK ise kalede Ali Türkan, Serkan Yavuz, Erkan Kaş, Berkay Değirmencioğlu, Fatih Solmaz, Timur Temeltaş, Ferhat Yazgan, Gökhan Karadeniz, Hurşit Taşçı, Suat Kaya ve Sinan Kurumuş ilk 11’i ile sahada yer aldı.

GOLCÜLER FORMDA!

KAPANIŞ GOLÜ AHMET SAGAT’TAN
Karşılaşmadaki gol perdesini 45’inci dakikada Douglas Tanque açtı. Gaetan Laura 68’inci dakikada fileleri sarsarak, Samsunspor’u 2-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 3’üncü golünü ise 82. dakikada Samsunspor’un golcü oyuncusu Ahmet Sağat kaydetti.

Binlerce taraftarın takip ettiği maçın geliri depremden etkilenen 11 ildeki depremzedelere bağışlanacak.

GOLCÜLER FORMDA! GOLCÜLER FORMDA! GOLCÜLER FORMDA!

GOLCÜLER FORMDA!  

GOLCÜLER FORMDA!

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Samsunspor 3 – 0 kazandı. Karşılaşmanın tüm bilet gelirleri depremden etkilenen vatandaşlara gönderilecek.

 

-Tribünler maç boyunca depremden etkilenen illerin plaka kodlarına göre tezahürat yaptı.

GOLCÜLER FORMDA!

-Maçın başında deprem bölgelerinde görev alan arama ve kurtarma ekiplerine her iki takım oyuncuları çiçek taktim ederek birlikte fotoğraf çektirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.