Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

‘GÖREVDEN ALINMADIM!..’

Samsun’da Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin eski başkanı Hakan Tali, “Göreved alınmadım, görevi kendim bıraktım” dedi

‘GÖREVDEN ALINMADIM!..’
REKLAM ALANI
20 Kasım 2022 14:59

Samsun’da faaliyette bulunan Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin eski başkanı Hakan Tali, görevden alındığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

HABERİ SERVİS EDENLERİ KINIYORUM
Konuyla ilgili 55 Yenigün Gazetesi’ne bir açıklama gönderen Hakan Tali, şu ifadelere yer verdi:

“Şahsım ile ilgili yapılan haberde, ‘Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanlığı görevinden alınmıştır’ şeklirdeki haberler asılsız ve yalandır. Bu haberi servis eden her kimse kınıyorum ve Allah’ın adaletine havale ediyorum.

Eski başkan Hakan Tali(solda), yeni başkan Üzeyir Bahadır(sağda).

İŞLERİMİN YOĞUNLUĞUNDAN DOLAYI…
Büyüklerimin, hemşerilerimin ve şahsımın teveccühü ile bu karar alınmıştır. Yol arkadaşım, can kardeşim Üzeyir Bahadır beye işlerimin yoğunluğundan dolayı bu güzel ve kutsal görev, yani başkanlık, 6 ay sonraki olağan seçime kadar ortak akıl ve sağduyu ile tebliğ edilmiştir.

Budan sonraki süreçte yol arkadaşlarım Üzeyir Bahadır ve yönetim kurulundaki hemşirelerimize Samsun halkı için yapacakları hizmetler için teşekkür ederim.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Şakir korkmax dedi ki:

    Sayın gazeteci bey Hayırdır sizdemi Tiyatro gereği Rolünüzü oynuyorsunuz.
    Kişilerin keyfiyetine göremi haber yapacaksınız Tiyatro gereği verilen rolünmü oynuyorsunuz….

    1. Şakir korkmax dedi ki:

      Dün bi haber bugün bi haber