Dolar 32,4096
Euro 34,8029
Altın 2.435,92
BİST 9.949,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

GÖZYAŞLARI SİBEL İÇİN!

Samsun’un Yakakent İlçesi’nde servis minibüsünün takla atması sonucu yaşamını yitiren lise öğrencisi Sibel Şahin (15) toprağa verildi. İkizi Sevgi Şahin’in de aralarında bulunduğu 6 öğrenci ile şoförün tedavileri sürüyor

GÖZYAŞLARI SİBEL İÇİN!
REKLAM ALANI
10 Mart 2022 17:02

Samsun‘da, dün sabah saatlerinde Yakakent İlçesi Kuzuören Mahallesi’nde meydana gelen kazada, Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan servis minibüsü, sürücüsünün karlı yolda direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla attı.

İKİZLERİ ÖLÜM AYIRDI
Kazada sürücü M.B. (60) ile ikizler Sibel ve Sevgi Şahin, T.Ş. (15), Ö.K. (16), T.Ş. (15), A.D. (15) ve B.K. (16) yaralandı. Yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Bafra ve Alaçam devlet hastanelerine kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Sibel Şahin, doktorların tüm çabalarına karşın kurtarılamadı. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

OKULDAKİ MASASINA ÇİÇEK BIRAKILDI
Şahin’in Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Sibel Şahin’in sınıfındaki masasına fotoğrafı ile çiçekler bırakıldı. Şahin’in öğretmeni Nurten Çebi, Sibel ve Sevgi Şahin 10A sınıfı öğrencilerinden, ikiz kız kardeşler. Sibel kızımızı hayatının baharında kaybettik. Sibel, herkes tarafından sevilen, uyumlu, sevecen, öğretmenleri tarafından da sevilen başarılı bir öğrencimizdi dedi.

‘ÇOK MASUN BİR ARKADAŞIMIZDI’
Sınıf arkadaşı Tuana Gül ise, “Sibel’in hiç kimseye bir zararı yoktu. Kendi halinde bir kızdı, herkese iyiliği vardı çok masumdu. Kendisiyle uzaktan eğitimde tanışmıştık. Hiç mi bir insanda art niyetlik, kötülük olmaz Çok masum bir arkadaşımızdı” diye konuştu.

CENAZEYE VALİ DAĞLI DA KATILDI
Sibel Şahin’in cenazesi, Kuzuören Mahallesi’nde kılınan namazın ardından aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenazeye Samsun Valisi Zülkif Dağlı, ilçe belediye başkanları, okul arkadaşları ve sevenleri katıldı. Şahin’in arkadaşları da cenaze boyunca gözyaşlarını tutamadı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.