Dolar 32,5552
Euro 34,8713
Altın 2.429,54
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

‘GÜCÜMÜZ, HALKIMIZDIR!..’

Samsun İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Ağrı İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, veda mesajı yayımladı. Özen mesajında, “Polisin başarısı vatandaşın güveniyle orantılıdır” dedi

‘GÜCÜMÜZ, HALKIMIZDIR!..’
REKLAM ALANI
27 Şubat 2023 19:11

Samsun İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü görevinden ayrılması nedeniyle bir mesaj yayımladı. Özen, “Vatandaşımızın huzuru bizim huzurumuzdur” dedi.


AĞRI’YA VEDA: Samsun İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, görev yaptığı Ağrı’da kurum ve kuruluş yöneticilerine veda etti. Nihat Özen son olarak İl Milli Eğitim Müdür Vekili İshak Hasanoğlu’nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ HALKIMIZDIR
Müdür Nihat Özen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

”Değerli Ağrılı hemşerilerim Samsun İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirilmem dolayısıyla Ağrı’ya veda ediyorum. Ağrı’da bulunduğumuz ilk andan itibaren vatandaşlarımızın huzurunun bizim huzurumuz olduğunu aklımızdan çıkarmadık. Suç ve suçlularla mücadelede en büyük destekçimiz siz değerli Ağrı halkı olmuştur. Sizlerin düşüncelerine kulak vererek ve sizden aldığımız güç ile daha güvenli ve daha huzurlu bir Ağrı için çalıştık.

MESAİ ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR
Tüm vatandaşlarımız bilmelidir ki; polisin başarısı vatandaşlarımızın polise duyduğu güvenle doğru orantılıdır. Vatandaşlardan destek görmeyen hiçbir güvenlik biriminin başarılı olması düşünülemez. Birlikte görev yaptığımız Sayın Valimiz Dr. Osman Varol başta olmak üzere emeği geçen tüm paydaş kurum-kuruluşlara, sivil toplum örgütlerimize, esnafımıza ve değerli Ağrı halkına, Türk Polis Teşkilatı, şahsım ve ailem adına teşekkür ederken, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; hepinize selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.