Dolar 32,5592
Euro 34,9064
Altın 2.433,78
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

GÜLÇİN, YÜREKLERİ YAKTI!

Samsun’da öğrenci yurdunun çatısından atlayarak hayatını kaybeden genç kızın cenazesi memleketi Tokat’ın Niksar ilçesinde toprağa verildi

GÜLÇİN, YÜREKLERİ YAKTI!
REKLAM ALANI
10 Ocak 2022 17:53

Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi(OMÜ) Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Bölümü 1’inci Sınıf öğrencisi Gülçin Ersin (22), Atakum İlçesi Körfez Mahallesi’nde bulunan 6 katlı yurdun çatısına çıkarak kendini aşağı attı. Ağır yaralanan genç kız, 112 ekipleri tarafından ambulansla kaldırıldığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi’nde hayatını kaybetti.

BABA OCAĞI NİKSAR’DA YAS
Genç kızın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından memleketi Tokat’ın Niksar İlçesi’ne gönderildi. Baba ocağında helallik alınırken anne Sevda Ersin, kızını tabutuna dokunarak gözyaşı döktü. Bahçelievler kabristanlığında kılınan cenaze namazı sonrasında genç kızın cenazesi defnedildi.

AĞABEYE MESA: HAKKINIZI HELAL EDİN
Niksar Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Salim Ersin, yeğeninin ağabeyine ‘hakkınızı helal edin’ mesajı attıktan sonra üzücü olayın yaşandığını ifade ederek, “Acımız büyük. Daha önce arkadaşları ile aralarında sürtüşme geçmiş, konunun ne olduğunu bilmiyoruz. Telefonuna bıraktığı notunda ‘anneme iyi bakın, bu hayattan sıkıldım’ demiş. Babasına ise ‘Oda arkadaşlarımla geçinemiyorum, okul müdürü ile görüşün odamı değiştirin’ demesi üzerine müdüre hanımı arayarak, ‘Çocuğumun başına bir şey gelirse sizi mesul tutarım, odasını değiştirin’ demesine rağmen odasını değiştirmemişler. Bu vahim olay gerçekleşti” dedi.
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.