Dolar 32,3241
Euro 34,9742
Altın 2.312,74
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

GÜNLÜK BURÇLAR

2019 Günlük burç yorumları

GÜNLÜK BURÇLAR
REKLAM ALANI
9 Nisan 2019 11:58

OĞLAK

İlişkilerinizde, ikilem yaşamak istemiyorsanız, duygu ve mantık dengelerinizi korumak zorundasınız. Etrafınızdaki olaylara karşı tepkisel davranmak istemiyorsunuz. Bugün düşüncelerinizi kendinize saklıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

KOVA

Duygusal ilişkinizde fazla kontrollüsünüz. Kendinizi biraz özgür bırakmanız gerekiyor. Bunu başarabilirseniz beraberliğinizi daha doya, doya yaşayabileceksiniz. İş hayatınızı çevrenizdeki kıskanç ve dedikoduculardan uzak tutun. Amirlerinize sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor. Son günlerde iştahınız çok kabarık, diyet yapıyorsanız zorlanmanız mümkün. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz.

BALIK

Sevgilinize hayallerinizi süsleyen planlarınızdan ve ilişkinizle ilgili beklentilerinizden söz etmenin zamanı geldi. Sevgilinizin olumlu ve sıcak yaklaşımı ile desteğini alacak ve heyecan duyacaksınız. Özel bir konu, iş yaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. Çalışma anlayışınız böyle şeylere uygun düşmediği için gerginlik yaşıyorsunuz. Atacağınız yanlış bir adım, bir miktar para kaybınıza neden olabilir. Şeker tüketiminiz had safhada. Şeker ihtiyacınızı meyvelerle karşılayın.

KOÇ

Partnerinizin son günlerdeki özensizliği sizi hızla ondan uzaklaştırıyor. Partneriniz sizinle aynı korkular içinde değilse, belli ki tek taraflı bir soğuma sürecine giriyorsunuz. Gün içinde mesleğinizle ilgili bazı konularda yanlış kararlar alabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli ve sakin olmaya özen göstermelisiniz. Yakın çevrenizi ilgilendiren bazı maddi problemler yakında çözülecek. Detaycılığınız yüzünden kendinize olur olmadık hastalıklar yakıştırıyorsunuz. Oysa her şey normal görünüyor.

BOĞA

İlişkinizde gerginlikler yaşamak, sizi bu kadar üzmemeli. Hemen tüm çiftlerin sizinki gibi sorunları olduğunu göz ardı etmeyin. İşyerinde zamanınızı yarım kalmış bir projenizde ya da uzun zamandır askıda duran başka işlerinizde harcayabilirsiniz. Katıldığınız iş toplantılarında pozitif düşünmeye çalışırsanız ve dinleme odaklı olabilirseniz, başarı var. Parasal konularınızın çözümü, akıllıca vereceğiniz kararlarınıza bağlı. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalısınız.

İKİZLER

Kırılganlığınız yüzünden, sevdiğiniz kişi sizinle nasıl konuşması gerektiğine bir türlü karar veremiyor. Bu kadar kuralcı olmak, ilişkinizin zedelenmesine neden olabilir. İş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de pek huzurunuz yok. Bugün bir iş görüşmesi randevunuz var. Bu görüşmeyi fazla istekli karşılamayacaksınız. Yaptığınız akıllı yatırımlar, maddi olarak güçlenmenizi sağlayabilir. Zayıflık saplantınızdan vazgeçin, o kadar da zayıf değilsiniz.

YENGEÇ

Sizi seven kimsenin size çok sevindirici sürprizi var. Aşk hayatınıza taze ümitler, güven ve canlılık gelecek. Mesleğinizde parlaklığınızla göz kamaştırıyorsunuz. Fakat sizin kariyerinizi sabote etmek isteyen bir arkadaşınızın yapmak istediklerinin artık farkına varın! Sizi şaşırtacak gelişmeler var. Bu gelişmeleri lehinize ya da aleyhinize çevirmek elinizde. Harcama konusundaki dengesizliğiniz zaman zaman sizi zor duruma düşürebilir. Son zamanlarda gece uyanıp bir daha uyuyamıyorsunuz. Dikkatli olun!

ASLAN

Sevgilinizle sorunlarınız var. Bugünü onun sorunlarını çözmek için kullanın. Bunu yaptığınız takdirde partnerinizle birbirinize sıkı bir şekilde bağlı olduğunuzu hissedeceksiniz. Şu sıralar iş hayatınızda serinkanlı ve sabırlı olmanız gerekiyor. Başkalarının tartışmalarında taraf tutmayın. Yaptığınız her işte, ufkunuzu geniş tutun. Bugünlerde geçici maddi sıkıntılarınız var, ama önümüzdeki günlerde epey rahatlayacaksınız. Sağlığınız için kolesterollü besinlerden kaçının.

BAŞAK

Uzun zamandır aşk hayatınızın durgunluğundan şikayet ediyordunuz. Tanışacağınız bir kişiden çok fazla etkilenmeniz mümkün. İş disiplininiz mükemmel. Kendi işinizi kendiniz görebilecek kadar güçlüsünüz, tek eksiğiniz kendinize güveniniz. Bugün bir girişimde bulunursanız alacağınız ilk netice size cesaret verecek. Elde ettiğiniz kazancı, emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, yeni kazanç yolları arıyorsunuz. Bağışıklık sistemini güçlendiren vitaminleri ihmal etmeyin.

TERAZİ

İçinde bulunduğunuz ilişkinin önemli sorunları olabilir. İlişkiyi olduğu gibi kabullenip, ilişkinin tadını çıkarmaya bakın. Büyük olasılıkla kısa dönemli bir ilişki olacak! Bugün işinizle ilgili zamanınızı iyi değerlendirmeye çalışın. Verimli programlar yapabilir, iradenizi güzel kullanabilir ve sabırla çalışabilirseniz, üstlerinizden övgü alabilirsiniz. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranmanız lazım.

AKREP

Her şeyi şansa bırakıp duygusal ilişkiniz için gereken çabayı göstermemeniz sevgilinizle aranızın açılmasına neden olabilir. Sürekli değişen tavırlarınız nedeniyle iş arkadaşlarınız tarafından yanlış değerlendiriliyorsunuz. Bu nedenle kararlarınızın arkasında sonuna kadar durmaya çalışın. Para harcama konusunda içinizde istek uyanabilir. Yapacağınız yatırımlarla ilgili ani kararlar almamaya çalışın. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

YAY

Sevgiliniz her günü sizinle paylaşmak istiyor. Bugün size bir sürprizi var. Bu sürprizi gerçekleştirmesi için ona fırsat vermenizi bekleyebilir. Disiplininiz ve uzun vadeli çalışmanızın karşılığını alacağınız bir dönem. Ektiklerinizi biçmenin zamanı geldi. Uzun zamandır uğraştığınız bir projenin sonu geldi. Bugün bu çalışmanızla ilgili olumlu bir gelişme yaşanabilir. Ciddi para sıkıntılarınız olmasa da, ödemelerin fazlalığı sizi bunaltıyor. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var, uzmana başvurun.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.