Dolar 32,4735
Euro 34,7485
Altın 2.439,71
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

GÜNLÜK BURÇLAR

2019 Günlük burç yorumları

GÜNLÜK BURÇLAR
REKLAM ALANI
12 Mart 2019 09:55

OĞLAK

Bazı arkadaşlarınızın yaşadığı yorucu aşk ilişkileri cesaretinizi kırıyor. Aşka zamanım yok, demeyin, bu zamanı yaratabilirsiniz. Kariyer sizin hayatınızda son derece önemli bir yere sahip. Ancak ufak tefek başarısızlıkları herkes gibi siz de yaşayabileceğinizi kabul etmelisiniz. Bu problemlerin dünyanın sonu olmadığını kabul etmeniz gerekiyor. Bugün alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Kilo vermek için diyetisyenin uygun gördüğü diyeti uygulayın

KOVA

Sevgilinizle aranızdaki sorunlar, yeterince açık konuşmamanızdan kaynaklanıyor. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, ama biraz daha açık konuşmak bazı sorunları büyümeden çözebilir. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Planlarınızın yavaş geliştiğini düşünüyor olsanız bile, yine de kararlılığınızdan vazgeçmeyin. Bugünlerde biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız. Vakitsizliğinizi bahane edip spor yapmaktan kaçmayın! Kilo almaya başladınız.

BALIK

Hoşlandığınız kişiyle aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor fakat henüz beklediğiniz sonuç gerçekleşmedi. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu harekete geçmek için çok fazla düşünmeyin. İşinizle ilgili bir konuda çıkış yolu arıyorsunuz. Bunu paylaşmanız gerekecek. Problemin içinde tek başınıza biraz bocalamanız sinirlerinizi gerebilir. Bugün beklediğiniz parasal gelişmeler ile ilgili bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Beslenme alışkanlığınız kilo almanıza sebep oluyor.

KOÇ

Yeni tanışacağınız birisiyle ilk anda yıldızınız barışmayabilir ama sandığınızdan daha düzgün biri olduğunu göreceksiniz. Peşin hükümlü olmak bazen yanılgıya düşmenize neden olabiliyor. İş yaşamınızda genel olarak doyumlusunuz, fakat aynı pozisyonda çalıştığınız ve inatlaştığınız birisiyle bugün sürtüşmeler yaşamanız mümkün. Para problemlerinizi, masrafları kısarak ve küçük ilave işler yaparak en aza indirmeye çalışın. Sağlığınıza, bilhassa solunum yollarınıza dikkat edin.

BOĞA

Bazı sebeplerden dolayı sevgilinizden uzaklaştığınızı hissediyor ve karamsarlığa düşüyorsunuz. Bugün küçük bir tartışma ortamı doğabilir. Zaman zaman monoton bir çalışma hayatınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk sizin bir gün bile katlanabileceğiniz bir şey değil. Yaratıcılığınızı daha fazla öne çıkartabileceğiniz bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar bütçenizi sarsabilir. Diş bakımı başka hastalıkları da önler.

İKİZLER

Aklınızda iş ve aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Her şeye rağmen ilişkiyi hareketlendirme çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Zaman, zaman kapris olarak gördüğünüz tavırları anlamaya çalışın. Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz işle ilgili bir görüşme bugün yine gündeme gelebilir. Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz.

YENGEÇ

Aşk yaşamınızda her şey yolunda gidiyor fakat hala birtakım endişelerden kurtulamıyorsunuz. Temkinli ve dikkatli olmanız sizin yararınıza olacak. Kariyerinizle ilgili gerçekleşmesini uzun zamandır beklediğiniz istekleriniz gerçekleşiyor. Bunun için kurmanız gereken düzen için acele etmeniz gerekir. Projelerinizi gerçekleştirirken kendinize olan güveniniz yeterli. Alacağınız yardımlara güvenmemelisiniz, aksi takdirde sizi hayal kırıklığına uğratabilirler. Para sıkıntınız uzun ömürlü değil! Kafeinli içeceklerden uzak durun.

ASLAN

İlişkinizde üçüncü bir şahsın etkisi olabilir. Eğer önlemini almazsanız umulmadık zararlarla, yara alabilirsiniz. Unutmayın iyi giden bir dönemde bile her zaman bir risk vardır. Dikkatli olun. Uzun süre aynı şeyle ilgilenmek sizi sıkıyor olabilir. Fakat yapmak zorunda olduğunuz konuları yabana atmayın. Elinizdeki bazı projeleri sonuçlandırır sonuçlandırmaz yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Elinize irili ufaklı paralar geçecek. İş yoğunluğunuz sizi gereğinden fazla yoruyor. Her konuda dinlenmeye ihtiyacınız var

BAŞAK

Kendi duygularınızla hareket etmek yerine, başkalarının etkisi altında kalıyorsunuz. Sevgi alışverişlerinde bencilsiniz. Bu tutumunuz karşınızdaki kişinin duygularıyla oynamanıza neden oluyor. Dikkatli olun, onu kazanayım derken kaybedebilirsiniz. Özellikle bugün iş yerinde kızgınlık ve saldırganlık içinde bulunmamaya özen gösterin. Bazı şeylerden hem nefret edip, hem çok sevebilirsiniz. Çalışma hevesinizi görmezlikten gelmeyin. Para durumunuz yavaş yavaş yoluna girecek

TERAZİ

İşlerinizde yoğunlaşmanız nedeniyle aşk hayatınızda bazı sıkıntılar yaşıyorsunuz. Partneriniz aşka sizin gibi bakmıyor! Aslında gayet açık sözlü, rahat bir insan olmanıza rağmen, gereksiz yere ketum olmaya çalışıyorsunuz. İşinizde daha yüksek bir performans elde etmek aslında elinizde. Biraz daha planlı ve programlı hareket etmeli, strateji kurmaya çalışmalısınız. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açıyor. Bulaşıcı hastalıklara karşı dikkatli olun.

AKREP

Özel hayatınızda ilk günkü heyecanınızı yaşıyorsunuz. Böyle bir ilişkiyi yakalamaktan mutlu olmanıza rağmen aranızı bozmaya çalışanlar var, dikkatli olun. İş konusunda yeni sorumluluklar almaya hazırsınız. Fırsatları iyi değerlendirdiğiniz takdirde, daha mutlu olabileceğiniz bir başka sektöre geçmeniz mümkün. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Uykusuzluk probleminiz giderek artıyor.

YAY

İlişkinizi sizin veya birlikte olduğunuz kişinin ailesinden birisi takip ediyor. Gözü sürekli sizin üzerinizde aslında bu ilişkiyi pek tasvip etmiyor ve bir hata yapmanızı bekliyor. Bu konuda dikkatli olun. Aşırıya kaçan inadınız mesleğinizde dezavantaj oluşturuyor. Başarıyla gelecek saldırganlıklardan kaçınmalısınız. İktidar hırsınıza yenilmeyin. Bugün bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Hastalıktan yeni kalktınız, ama yine kendinize dikkat etmiyorsunuz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.