Dolar 32,3759
Euro 35,0031
Altın 2.326,03
BİST 9.097,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Günlük burçlar

2019 Günlük burç yorumları

Günlük burçlar
REKLAM ALANI
20 Ağustos 2019 12:25

OĞLAK

Partnerinizi tanımanın önemini bilmeniz, sağlıklı bir beraberlik ve karşılıklı güven sağlayacaktır. Sevginizi ifade etmede zorluk çekebileceğiniz bu gün, kıskançlık size zarar verebilir. İşinizin ayrıntıları üzerinde daha çok durmaya çalışın. Davranışlarınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz. Beklediğiniz bazı sonuçların istediğiniz doğrultuda olması güven hissetmenizi sağlayacak. Bir yanlış anlama bugün netliğe kavuşabilir. Mali durumunuz sandığınız kadar parlak değil.

KOVA

Bugün, çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz.Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız. Mantıkla duygu karmaşası yaşayacağınız bir gün içindesiniz.

BALIK

Uzun vadeli işler için uygun bir zemin düşünüyorsanız, ihtiyacınız olan konunun özelliğini tam olarak araştırmalısınız. Bugün Ay’ın konumu, size detaylar ve gerekli alt yapı için, bazı ip uçları sunacaktır. Hırslı hedefleriniz ve ısrarcı tavırlarınızla başaramayacağınız iş yok. Derin fakat pratik düşüneceğiniz bir gün içindesiniz.

KOÇ

Yoğun duygularınızı karşı tarafa yansıtmak isteyecek ve konuşmalarınızla partnerinizi etkilemeyi başaracaksınız. Romantik yönleriniz ortaya çıkarken, kuruntulu yönlerinizi gizleme gereği duyabilirsiniz. Hoşnut olmadığınız bu durum için dostlarınızdan yardım alın.

BOĞA

Bugün, çevrenize karşı objektif gözlerle bakmalısınız. Etrafınızda gelişen olaylara karşı kayıtsız davranmakla bazı önemli detayları gözden kaçırıyorsunuz. Arkadaşlarınızla ortak çalışmaların gündeme gelmesiyle, kendiniz bir takım olayların ortasında bulabilirsiniz.

İKİZLER

Bugün, Ay’dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. İlişkilerinizde takıntılarınızdan sıyrılmak zorundasınız.

YENGEÇ

İçinde biriktirdiğiniz gizli duygularınızın açığa çıkarma konusunda biraz daha beklemelisiniz. Bazı alışkanlıkların farklı algılandığını bilerek, yaşantınıza yeni bir boyut getirmek isteyebilirsiniz. Bugün kısa yolculuklar için yakalayacağınız fırsatları değerlendirerek, yaşantınıza renk getirebilirsiniz. Olumlu gelişmeler gündemde.

ASLAN

İşinizle ilgili huzursuzlukların söz konusu olduğu bir gündesiniz. Başkalarının düşüncelerini benimsemek zorunda kaldığınız zaman, yaptığınız işten tatmin olamıyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK

Bugün dostlarınızla bir arada olacaksınız. Bazılarınız uçarı davranacak ve çapkınlık yapmak isteyecek. Cazibeniz sayesinde ilginç ve hoş kişiler yaşamınıza girebilir. Karşı cinsin ilgisini çekeceğiniz bir gün. Zevklere aşırı düşkünlük ortaya çıkacaktır.

TERAZİ

Eski sorunlarını çözme imkanı bulacaksınız. İnatçı yapınızı bilenler, yenilikler konusunda sizi ikna edemiyor. Çevrenizin desteğini reddediyor, bildiğiniz konulardan şaşmıyorsunuz. Bugün, yanlış konularda ısrarcı davranmamalısınız.

AKREP

Baskı altında kaldığınız zaman, doğru bildiğiniz konularda bile hatalar yapabiliyorsunuz. Bugün, değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Çevrenizi sınamadan, hiçbir şekilde düşüncelerinizi ortaya koymamalısınız.

YAY

Standartlarınızı yüksek tutmakta her zaman başarılı değilsiniz. Bugün, dostlarınızla gücünüzü birleştirip, kendinizi onların yanında iyi hissedebilirsiniz. Fikirlerinizi ispat etmek istiyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.