Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C

GÜNLÜK BURÇLAR

2019 Günlük burç yorumları

GÜNLÜK BURÇLAR
REKLAM ALANI
15 Ocak 2019 14:24

OĞLAK

Ay’ın olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor. Başarılı sonuçlar alacaksınız.

KOVA

Duygusal ilişkilerinizde gergin ortamlar oluşabilir. Karşınızdaki insanı yanıltmadan samimi olarak dinlemeniz ve cevap vermeniz, ilişkiniz açısından önemli olacak. Bu süre içinde özellikle aşk konusunda hiçbir yenilik yapmamanız iyi olur. Mesleğinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için başarı grafiğiniz oldukça yüksek. Bunu kendini beğenmişlik sınırlarına da taşımıyorsunuz. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek.

BALIK

Buram buram aşk kokan bir gün sizi bekliyor. Bu sıralarda ikili ilişkilerdeki başarı şansınız çok yüksek. Arkadaşlarınız aracılığıyla tanıyacağınız bir insandan beklemediğiniz kadar etkilenebilirsiniz. İş hayatınızda değişik açılımlar, değişik düşünceler söz konusu olabilir. Gelişmeleri sizden yana çevirmeniz gerekiyor. Sonuçsuz kalacak ve size zaman kaybettirecek tartışmalardan kaçınmalısınız. Para darlığınızı, masrafları kısarak ve küçük ilave işler yaparak en aza indirmeye çalışın.

KOÇ

Özel hayatınızla ilgili barındırdığınız endişeler çok yersiz. Birtakım yersiz kurgular içine girip sıkıntılı yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi, daha problemsiz sürdürme yolları arayın. Araya fazla zaman koymadan, onun gönlünü alma niyetinizi bir an önce belli etmeniz gerekiyor. Bugün işinizle ilgili, gereğinden fazla inisiyatif ve sorumluluk almanız gerekecek. Bu sayede tüm işleri sonuçlandırabilecek ve yeni projeler üzerinde çalışmaya fırsat bulabileceksiniz. Yatırımlarınızı riskli işlerde değerlendirmeyin.

BOĞA

Gün boyunca birçok sorunla aynı anda ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu durum sizi psikolojik olarak etkileyebilir. Sevgilinizi dinlemek sizi olgunlaştıracak, ilişkinizi de vazgeçilmez kılacaktır. İş yaşamınızdaki sıkıntılarınızın rutin bir hale geldiğini düşünerek harekete geçmekten kaçıyorsunuz. Akıllı ve sağduyulu davranışlarınız sayesinde günü kazançlı bitirmeniz mümkün. Para durumunuz her zamanki gibi, ama siz yine de boş yere endişeleniyorsunuz.

İKİZLER

Gönlü boş olanlar bugün heyecanlı anlar yaşayabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi olanlar ise ilişkilerinde hiç olmadıkları kadar mutlu olabilecekler. İşinizde terfi almanız mümkün. Doğru zamanlarda yaptığınız olumlu çıkışlarla üstlerinizin hayranlığını kazanacaksınız. Rakip firmalardan alacağınız teklifleri değerlendirmeyi düşünmeyin bile. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Bacaklarınızı güçlendirmek için yürüyüş yapmanız gerekiyor

YENGEÇ

Bugün partneriniz tarafından ciddi şekilde kırılabilirsiniz. Bu insan kırıcı sözler sarf edebilir. Kalbiniz boşsa karşı cinsten, size oldukça parlak görünen birisiyle tanışmanız ve ümit verici ilişkiler içine girmeniz, olasıdır. Aynı konu üzerinde çalıştığınız ve rekabet halinde olduğunuz kişi, farklı birtakım baskılar deneyebilir. Soğukkanlılığınızı bozmayın. Maddi anlamda bazı ilerlemeler kaydedecek, bir süre önce oluşan kayıplarınızı telafi edebileceksiniz. İhmal ettiğiniz doktor ziyaretini daha fazla ertelemeyin.

ASLAN

Özel hayatınızda sorun haline geleceğine ihtimal vermediğiniz basit görünen küçük bir problem, büyüme belirtileri gösteriyor, önleminizi almalısınız. Bu kadar stres yapmaya değmez. İyi niyetli biri olmanıza karşılık, iş çevrenizde huzursuz edici olaylar ve yıpratıcı dedikodularla karşılaşabilirsiniz. Bazı kimselerin, özel hayatınızı araştırmaları ve bununla ilgili kulisler yaparak sizi yıpratmaya çalışmaları mümkün olabilir. Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız.

BAŞAK

Beraber olduğunuz kişiye olan duygularınız derinleşiyor. Ama duygularınızı sevdiğinize açıkça ifade edemiyor olmanız, kendinizi baskı altında hissetmenize neden oluyor. Bu durumun yarattığı baskıdan kurtulmak için yaratıcılığınızı harekete geçirin. Bir projeniz için kaynak arayışınızda bu kadar umutsuzluğa düşmeyin. Birkaç güne kalmadan sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Zor günler geride kalıyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz var, iyi masraf yapacaksınız

TERAZİ

Sevdiğinizle ilişkinizde de sizi rahatsız eden durumlarda ‘hayır’ demeyi öğrenmeye ihtiyacınız var. Bu sizi gerilimden kurtaracak mutlu olmanıza yardım edecek. Mesleki anlamda kendinizi garanti altında almak, güvende ve sağlamda hissetmek istiyorsunuz. Bugün iş yerinizde sizin sorumluluğunuzda olmayan işlere de koşarak amirlerinizin gözüne girmeye çalışacaksınız. Giderlerinizde artış olabilir. Beklenmedik gelişmeler için harcamalarınıza dikkat edin.

AKREP

Özel hayatınızı ilgilendiren ve sizi huzursuz edecek bazı haberler nedeniyle ilişkinizde gerilimli anlar yaşayabilirsiniz. Şartları fazla zorlamayın ve huzurunuzu bozacak kimselerden uzak durun. İş yerinde rakip olduğunuz birine karşı dikkatli olmanız gerekiyor. İş aktiviteniz söz konusu kişinin hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir. İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmayın. Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var.

YAY

Özel hayatınızda geçmişe yönelik bazı konular yeniden gündeme gelmeye başladı. Bu durum sevgilinizle aranızda bazı sorunlar yaşamanıza neden olsa da, bunu fazla dert etmeyin. Çünkü ikna edici konuşmalarınızla partnerinizi etkileyecek ve sorunların üstesinden geleceksiniz. İş yerindeki sıkıntılar sürecek, ancak bir yandan da ferahlayacaksınız. Size önem veren kimselerle yoğun iletişiminiz olabilir. Bu insanların nabzına göre şerbet vermeli ve onların anladığı dilden konuşmalısınız.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.