Dolar 32,4422
Euro 34,8302
Altın 2.436,47
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

‘GÜVENİMİZ TAM!..’

TEKNOFEST şampyionlarına hitap eden Milletvekili Köktaş, “Gençlerimiz Samsun’un adını daha yükseklere taşıyacaklar” dedi

‘GÜVENİMİZ TAM!..’
REKLAM ALANI
26 Ekim 2021 19:36

TEKNOFEST 2021’den dereceyle dönen öğrencilerin ödül töreninde konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Gençlerimizin, ilimizde yapılacak olan TEKNOFEST 2022’de enerjileri ve fikirleri ile araştırarak, geliştirerek, disiplinli çalışarak, ekip ruhu ile Samsunumuzun adını daha yükseklere taşımak adına büyük başarılar elde edeceklerine inancımız tamdır” dedi.

GURUR VEREN BAŞARILAR
Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinden ödüllerle dönen Samsun Üniversitesi öğrencileri, Samsun protokolü tarafından da ödüllendirildi. Törende konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Milli teknoloji üretimi farkındalığı oluşturan, sadece ülkemizin değil dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2021’de Samsun Üniversitemizi (SAMÜ) kurdukları takımlarla çeşitli alanlarda temsil eden öğrencilerimizi, takım danışmanlarımızı ve akademik personeli tebrik etmek üzere (SAMÜ) Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenen ödül programına katıldık. Gençlerimizin üst üste başarılar alması ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakülte’mizin de burada olması TEKNOFEST’in ilimizde yapılacak olmasında büyük etken olmuştur. Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı, binlerce gencimizin hayallerini gerçekleştirmeyi hedefleyen, geçmişinden aldığı ilhamla, Milli Teknoloji Hamlesi yolculuğuna emin adımlarla ilerleyen TEKNOFEST için ev sahipliği yapacak olmamız bizim için büyük gurur kaynağıdır” dişe konuştu.

HER YERE İYİ BİR ADAM
“Her yere iyi bir adam, iyi bir insan, iyi bir yönetici koyduğunuzda o iyi yönetici, iyi bir ekip kurar” ifadesini kullanan Köktaş, şöyle devam etti:

“İşte burada Türkiye son 20 yıldır bu anlayış içinde hareket etmiş, ülkenin başına iyi bir adam gelmiştir. Milletinin derdi ile dertlenen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, iyi insanları ekiplerin başına koyarak ülkemizi 20 yılda çok başarılı hizmetlere kavuşturmuş, hayal edilemeyen dev eserleri ülkemizin ve milletimizin hizmetine sunmuştur. Gençlerimize güveniyoruz çünkü onlar bizim geleceğimiz. Onlar, Türkiye’nin geleceğini inşa edecek gerçek kahramanlardır. Gençlerimizin başarıları ile her zaman onurlanıyor, gurur duyuyoruz. Gençlerimizin, İlimizde yapılacak olan TEKNOFEST 2022’de enerjileri ve fikirleri ile araştırarak, geliştirerek, disiplinli çalışarak, ekip ruhu ile Samsunumuzun adını daha yükseklere taşımak adına büyük başarılar elde edeceklerine inancımız tamdır. Bir kez daha tüm öğrencilerimizi, akademisyenlerimizi bir kez daha tebrik ediyorum, başarılarından ötürü kutluyorum. ”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.