Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

‘HALK DEĞİŞİM İSTİYOR!..’

İYİ Parti’den İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Davut Numanoğlu, sivil toplum kuruluşları(STK) ve hemşehri derneklerini ziyaret etti

‘HALK DEĞİŞİM İSTİYOR!..’
REKLAM ALANI
9 Ocak 2024 19:13 | Son Güncellenme: 9 Ocak 2024 19:17

Samsun’un İlkadm İlçesi Belediye Başkanlığı için kolları sıvayan ve bu amaçla İYİ Parti’den aday adaylığını açıklayan Davut Numanoğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. STK ve hemşehri dernekleriyle bir araya gelen Numanoğlu, “Samsun halkı artık siyasette değişim istiyor” dedi.

HER ZAMAN ‘ORTAK AKIL’A İNANDIM
İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Davut Numanoğlu, ilk olarak ilçede faaliyette bulunan Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Levent Kaya ve yönetim kurulu üyelerinin sıcak karşılaması ile moral bulan Davut Numanoğlu, “Eğitimci ve sporcu kimliğimle görev yaptığım her dönem STK’ların, odaların, hemşehri derneklerinin ne kadar önemli olduklarını anlattım, onlarla daima sıkı ilişki içerisinde oldum. Yaşadığınız bir bölgeyi, bir kenti, ya da başında olduğunuz bir kurumu, derneği ortak akıl ile yönetmenin önemine inandım. Bugün de bu inancımı sürdürülyor, İlkadım’ın sorunlarını hep birlikte, sizlerle dayanışma içerisinde, ortak akıl ile çözeceğimizi bilmenizi istiyorum” dedi.

31 MART’TA DEĞİŞİM ZAMANI
Ardından Termeliler Derneği’ni ziyaret eden Davut Numanoğlu, burada da Başkan Recep Ormancı ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti. İlkadım’ın sorunları ve çözüm önerilerini anlatan Davut Numanoğlu, “Bugüne kadar yaptığım seçim çalışmalarında gördüm ki Samsunlular artık siyasette bir değişim istiyor. Halkımızın bu yönde çok ciddi bir talebi var. Halkımız, özellikle siyasette yaşanacak değişimin bugün içerisinde bulunduğumuz bir çok sorunun çözümü için en önemli yol olduğuna inanıyor. Halkın bu talebine karşılık vermenin zamanı geliyor. 31 Mart bununun için çok ama çok önemli bir tarihtir” diye konuştu.

Her 2 dernek başkanı Davut Numanoğlu’na ziyaretleri için teşekkür ederek, “Halka hizmet yolunda atmış olduğunuz cesur adımı takdir ediyor, siyaset yolunda başarı diliyoruz” dediler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.