Dolar 32,3812
Euro 35,0207
Altın 2.325,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

‘HAVZA, OSB İLE BÜYÜYECEK!..’

Samsun’un Havza İlçesi’nde Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Erkan Acar, “İlçemiz, organize sanayi bölgesi(OS) ile hızlı bir gelişim ve genişleme sürecine girecek” dedi

‘HAVZA, OSB İLE   BÜYÜYECEK!..’
REKLAM ALANI
9 Eylül 2022 18:52

Samsun’da, Tapu ve Kadastro 10’uncu Bölge Müdür Yardımcısı Eroğal Er ile Halk Bankas Bölge Koordinatörü Özdemir Erdoğan’ın ziyaret ettikleri Havza TSO Başkanı Erkan Acar, ilçedeki sanayi yatırımlarıyla ilgili konuklarına detaylı bilgiler sundu. Acar, “İlçemiz, OSB sayesinde büyüyecek” dedi.

YENİ YERLEŞİM ALANLARI İHTİYACI
Tapu ve Kadastro 10’uncu Bölge Müdür Yardımcısı Erol Er, beraberinde Havza Tapu Müdürü Temel Ergin ile birlikte Erkan Acar’ı makamında ziyaret etti.
Yapılan sohbette Havza OSB’nin alan genişleme çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
Havza TSO Başkanı Erkan Acar, “İlçemiz Havza OSB ile birlikte hızlı bir gelişim ve genişleme sürecine girecek. Bu anlamda yeni yerleşim alanlarına ihtiyaç doğacak. Tüm kurum ve kuruluşlarımız ile ilçemiz için en doğru gelişim planını hazırlamamız ve uygulamamız için iş birliği ve koordineli çalışmalar sürdürmeliyiz” diye konuştu.


HALKBANK, KOBİ İLE ESNAFIN DESTEKÇİSİ

Halk Bankası Samsun Bölge Koordinatörü Özdemir Erdoğan, beraberinde Halkbank Bölge Ticari ve KOBİ Pazarlama Bölüm Müdürü Burak Uçar ile Halkbank Havza Şube Müdürü Abdullah Temiz ile birlikte Havza TSO’yu ziyaret ederek Başkanı Erkan Acar ile bir süre görüştü.

Gerçekleştirilen ziyarette Erkan Acar, Oda yönetimi olarak Havza’da istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Halkbank Samsun Bölge Koordinatörü Özdemir Erdoğan ise, “Halkbank olarak KOBİ’ler ile esnaf ve sanatkârların en büyük destekçisi olmayı sürdürüyoruz” dedi.

İŞ İNSANLARINA VE KOBİ’LERE KREDİ
Ziyarette ayrıca Halkbank Bölge Ticari ve KOBİ Pazarlama Bölüm Müdürü Burak Uçar, ticari krediler hakkında TSO Başkanı Erkan Acar’a bilgiler aktardı. Başkan Acar, “Ticaret ve Sanayicilik ile uğraşan üyelerimiz ve bizler yatırım, üretim, ihracat yapıyor ve istihdam sağlıyoruz. Bu işleri yapabilmek için öncelikle öz kaynaklar ve daha sonra bankalardan ve finans kurumlarından istifade ediyoruz. Böylelikle ülkenin geleceğine katkı sunuyoruz. Dolayısıyla, finans kurumları ve reel sektör her zaman birbirine ihtiyaç duymaktadır. Üyelerimizin bankalardan en büyük talebi krediye ulaşmak. Krediye ulaşmanın da maliyetler ve komisyonlar noktasında desteklenmesi ile birlikte KOBİ’lerimizin de gelişmesi için desteklerin artmasını bekliyoruz” diye konuştu.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.