Dolar 32,5853
Euro 34,8176
Altın 2.412,65
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

HAVZA OSB’YE BÜYÜK İLGİ!

Sanayici ve yatırımcıların Samsun’un Havza İlçesi’ndeki organize sanayi bölgesine ilgileri artarak devam ediyor. Son olarak 5 firma daha ‘ön tahsis’ anlaşması yaptı

HAVZA OSB’YE BÜYÜK İLGİ!
REKLAM ALANI
24 Şubat 2022 16:10

Samsun’da Havza Organize Sanayi Bölgesi’nden parsel tahsis talebinde bulunan iş adamlarıyla yapılan toplantıda 5 firmaya toplamda 24 bin 448.5 metrekare alanın ön tahsisinin yapıldığı açıklandı.

VALİ ZÜLKİF DAĞLI AÇIKLADI
Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Havza OSB’de devam eden yatırımlar, gelen talepler ve Havza OSB genişletme çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Samsun Valiliği’nde yapılan toplantıya parsel tahsis talebinde bulunan iş adamları da katıldı. Toplantıda 5 firmaya toplamda 24 bin 448.5 metrekare alanın ön tahsisinin yapıldığı açıklandı.

KANALİZASYON ALT YAPISI TAMAM
Samsun Valisi Dağlı, elektrik, su, yağmur ve telekom hattı ile kanalizasyon alt yapısı tamamlanan Havza OSB’nin Havza ilçesi, Samsun ve ülkenin ekonomik gelişimine ve kalkınmasına önemli faydalar sağlayacağını belirtti.

ÖZDEMİR: İLGİ SÜREKLİ ARTIYOR
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise, “Havza OSB’ye her geçen gün ilgi artıyor ve yatırımcı sayısı artmakta. Yapmış olduğumuz görüşmelerin Havzamızın ve ilimiz ekonomisi için hayırlı sonuçlara vesile olmasını dilerim” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.