Dolar 32,3848
Euro 35,0513
Altın 2.326,23
BİST 9.102,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

HAVZA’DA İŞSİZLİK BİTECEK

Samsun’da Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, “Havza OSB ile birlikte ilçemizde 3 yıl sonra işsizlik diye bir sorun kalmayacak” dedi

HAVZA’DA İŞSİZLİK BİTECEK
REKLAM ALANI
19 Ekim 2022 16:32

Samsun’un Havza İlçesi’nde Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) Karadeniz’in en büyük OSB’si olma yönünde emin adımlarla ilerlediğini söyleyerek, “Önümüzdeki 3 yılda Havza’da işsizlik diye bir sorun kalmayacak” dedi.

AK PARTİ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ
AK Parti Havza İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 87’inci İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Havza Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yaptıkları ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

KARADENİZ’İN EN BÜYÜK OSB’Sİ
Başkan Özdemir, şunları söyledi:

“Havza’da kapalı yüzme havuzumuzun temeli kısa sürede atılacak. İnşallah kısa süre sonra kapalı sebze pazarımız için çalışmalarımıza başlayacağız. Havza OSB, Karadeniz’in en büyük OSB’si olma yönünde emin adımlarla ilerliyor. İnşallah önümüzdeki 3 yılda Havza’da işsizlik diye bir sorun kalmayacak.”

2023’TEN 2053’E TÜRKİYE
AK Parti İl Başkanı Başkan Ersan Aksu, “AK Parti olarak danışma meclisi toplantılarımızı önemsiyoruz. Gelişen ve büyüyen Havzanın daha da büyümesi için hep birlikte çalışıyoruz. Dünya Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 2023’te de ülkemizingeleceğine de hep birlikte sahip çıkacağız. İnanarak söylüyorum ki yarınlarımız bugünlerdenh çok daha güzel olacak. 2023’ten sonra 2030’larda 2053’de çocuklarımız daha güçlü daha büyük daha bağımsız bir Türkiye’de yaşayacaklar” diye konuştu.

Havza

AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan da çok verimli bir çalışma süreci geçirdiklerini belirterek, teşkilat yapılarını daha dagüçlendirmek için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.