Dolar 32,3780
Euro 34,7386
Altın 2.435,18
BİST 10.054,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

Hayati Tekin’den son dakika adaylık açıklaması

İYİ Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için bir süredir ismi gündemde olan Samsun Milletvekili Erhan Usta, “Yokum” dedi.

Hayati Tekin’den son dakika adaylık açıklaması
REKLAM ALANI
25 Ocak 2019 16:35

Eski CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin ise, adaylık için çıkacak nihai kararı bekliyor.

Cumhur İttifakı’na zarar veren açıklamalar yaptığı gerekçesiyle bir süre önce MHP’den ihraç edilen Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın adı bir süredir İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçiyordu. Son olarak parti genel merkezinden ek süre isteyen Usta’nın olumsuz cevap verdiği öğrenildi. İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için bir süredir görüşmelerini sürdüren ve konuyla ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile de bir araya gelen eski CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin ise kendisine ulaşan net bir karar olmadığını dile getirdi. Tekin, “Ben de süreci yakından takip ediyorum. Bana ulaşan resmi bir tebligat yok, süreci yakından takip edip, gelecek karara göre hareket edeceğim” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.