Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C

‘HAYDİ ATAKUM KAZANSIN!..’

Samsun’da Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, ‘Büyük Atakum Buluşması’nda hemşehrilerine seslendi. Maraş, “Sizden Atakum’u güçlendirmek için 5 yıl yetki istiyoruz” dedi

‘HAYDİ ATAKUM KAZANSIN!..’
REKLAM ALANI
24 Mart 2024 20:59

Samsun’da Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Özlem Maraş, ‘Büyük Atakum Buluşması’ kapsamında Atakumlu hemşehrileri ile bir araya geldi. Atakum’u yönetmenin püf noktalarından birisinin teknik kadroyla birlikte insan sosyolojisini ve psikolojisini iyi bilen bir ekiple çalışmak olduğunu kaydeden Maraş, Atakum’da insan odaklı, insan merkezli ve insana değer veren bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini ifade etti.

CAMİ YANINDA BÜYÜK BULUŞMA
Özlem Maraş’ın seçim kampanyası coşkulu mitinglere ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda Atakum Türkiş Cami yanında Büyük Atakum Buluşması adıyla bir etkinlik düzenleyen Özlem Maraş, önce önce vatandaşlarla kucaklaştı ve sonrasında onlara hitap etti. Ardından iftar programı kapsamında iftarını coşkulu kalabalık ile birlikte açtı.

Özlem Maraş'a COŞKULU karşılama

ATAKUM TARİH YAZIYOR
Özlem Maraş, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Bugün burada yine tarih yazıyorsunuz. Tarihe not düşüyorsunuz. Bizleri böyle coşku ile karşılayarak, bağrınıza basarak dosta güven veriyorsunuz, rakiplerimizi ürkütüyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. En baştan beri ifade ettiğimiz bir konu vardı. Bu seçim öyle sıradan bir seçim olmayacak. Öyle herhangi bir seçim yaşıyormuş gibi sıradan bir Pazar sabahı kalkıp oy vermeye gitmeyeceğiz 31 Mart günü. Atakum bir tercih yapacak. Atakum tercihini; hizmetten, yatırımdan, gelişmeden, büyümeden yana kullanacak. Bir beş yıl daha kaybetmeyecek. Kaybetmemeli. Atakum bunu idrak etti. Atakumlu bunu idrak etti. Bunu sahada görüyoruz. Bunu şu anda Atakum’da bu alanda görüyoruz. Bunu görmemek, bunu hissetmemek artık mümkün değil.

Özlem Maraş'a COŞKULU karşılama

5 YILIN KAYBI TELAFİ EDİLECEK
Bakın en başta yine şöyle diyorduk. Atakum 5 yıl maalesef kaybetti ama bunu telafi edecek. Bu geçen 5 yılda elde edilemeyen tüm kazanımları telafi edeceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla tüm Türkiye’de gerçekleşen büyümeden, gelişmeden, yatırımlardan Atakum’a düşen payı fazlasıyla alacağız ve Atakum’a kazandıracağız. Buna söz veriyoruz. Atakum, geçmiş 5 yıldaki kayıpların da telafi edileceği şekilde, hak ettiği tüm yatırımları önümüzdeki beş yılda misli misli alacak.

Özlem Maraş'a COŞKULU karşılama

SİZ KENDİ İŞİNİZE BAKSANIZA…
İşi gücü bırakmışlar, bizim proje kitapçığını inceliyorlar. Onu nasıl yapacaksınız, bunu nasıl yapacaksınız diyorlar. Kardeşim siz kendi işinize baksanıza. Kendi projelerinizi anlatsanıza. Biz iktidar partisiyiz. Biz Cumhur İttifakıyız. Kendimize vizyon belirlerken çıtayı aşağıda tutma şansımız yok. Biz Türkiye Yüzyılı diyoruz. Çağ atlayacağız diyoruz. Atakum’a yatırım yağacak diyoruz. Ve belki de sadece bir kısmını açıklayıp, devamı da olacak diyoruz. Onlar bizim projelerimize bırakın yanaşmayı projeleri idrak dahi edemiyorlar. İşte aramızdaki fark bu.

Özlem Maraş'a COŞKULU karşılama

ATAKUM DA BİZİ ÇOK SEVECEK
Atakumda gelişecek, projeler yarışacak, Atakum şaha kalkacak. Bunlar bizim işimiz. Bunları ara ara hatırlatıyoruz sadece. Diğer yandan; Atakum’un mevcut dokusuna zarar vermeden, kimsenin siyaset yapma biçimine ve hayat tarzına müdahale etmeden, daha kaliteli bir sosyal, ekonomik, kültürel ve sanatsal hayatı tesis etmek için hazırlıklarımızı tamamlamış durumdayız. Biz Atakum’u çok sevdiğimiz gibi inanıyorum ki Atakum da bizi çok sevecek. Biz hem çok çalışacak üreteceğiz. Hem de gönüllere gireceğiz.

Özlem Maraş'a COŞKULU karşılama

DAHA RENKLİ, SICAK MEKANLAR
Çünkü biz taassup sahibi olmadan gelenekten bir gelecek inşa etmek için Atakum’un bütün sosyal, siyasal ve kültürel renklerini Atakum’un geleceğini inşa etmek için aynı potada değerlendirilebileceğine inanıyoruz. Herkesi ve her kesimi Atakum’a kazanmak ve kazandırmak için çalışacağımıza söz veriyoruz. Atakum’da daha renkli, daha sıcak ve daha insani mekânlar inşa etmek için oylarınıza talip olduğumuzu bilmenizi istiyoruz.

Özlem Maraş'a COŞKULU karşılama

Size söz veriyorum; Atakum’u güçlendirmek, geleceğini renklendirmek, herkesin ve her kesimin kazanması için bana vereceğiniz oylardan hiçbir zaman asla pişman olmayacaksınız. Siz değerli Atakumlulardan, Atakum’u güçlendirmek için beş yıl istiyoruz. Siz değerli Atakumlulardan Atakum’u kalkındırmak için beş yıl istiyoruz. Sizden güven ve itimat istiyoruz. Haydi şimdi Atakum kazansın…”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.