Dolar 32,3806
Euro 34,7846
Altın 2.396,81
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

‘HEDEFLERE HIZLA İLERLİYORUZ’

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, tüm olumsuzluklara rağmen 2022’de açılışlar, temel atmalar, teknolojik yatırımlar ile hız kesmediklerini söyledi

‘HEDEFLERE HIZLA İLERLİYORUZ’
REKLAM ALANI
31 Aralık 2020 13:18

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Köktaş, “İnsanlık olarak zor geçen 2020 yılını geride bırakırken, Rabbimden yeni yılda sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR
2020 yılında insanlık olarak çok zor sınavlardan geçildiğini, üst üste felaketler yaşandığını belirten Köktaş, “Ciddi kayıplar verdik, vermeye de devam ediyoruz. Bu anlamda koronavirüs nedeniyle vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. Salgın karşısında fedakarca görevlerini yapan, üstün gayret gösteren tüm sağlık çalışanlarına da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HİÇBİR ŞEY KOLAY OLMADI
Fuat Köktaş, mesajının devamında şöyle dedi:

“Bu süreçte görünmeyen bir virüs bütün insanlığı esiri altına alıp, hayatı, üretimi durdururken, insanları belirli bir alana kısıtlarken, hiçbir şey kolay olmadı. Dünya ülkelerinde de yaşanan tüm bu zorluklara rağmen; Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin almış olduğu yerinde ve zamanında kararlarla başarılı sınavlar verildi, verilmeye de devam ediyor. Yine bu süreçte açılışlar, temel atmalar, teknolojik yatırımlar hız kesmeden gurur verici bir şekilde devam ediyor.
Bu anlamda Türkiye’nin ekonomik, sağlık, ulaşım altyapısı ile birlikte; ne kadar bir güçlü devlet olduğumuzu, geçen yıllar içinde nereden nereye geldiğimizi, bir muhasebe etme fırsatını da bu vesile görmüş olduk.
2021 yılına girerken güçlü ekonomisiyle 2023 hedefine hızla ilerleyen ülkemiz, tüm zorlu süreçlerde olduğu gibi bu süreçlerden de daha da güçlenerek çıkarak, yeni yılda da ülkemiz için yeni fırsatların yeni hizmetlerin yılı olacaktır.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN LİDERLİĞİNDE…
Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, gelecek nesillere büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak adına gayretli çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu süreçte daima hoşgörüyü ve adaleti esas alan milletimiz, bütün büyük badirelerden dayanışma ruhu ile geçtiğini görmekteyiz. İnşallah bu pandemi dönemi de aynı ruh ile ve temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyarak atlatacak, hep birlikte yine eski günlerdeki gibi kucaklaşacağız.

Bu anlamda yeni yılınızı tebrik ediyor, tüm hemşehrilerimizi ve aziz milletimizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, tüm kahraman şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.