Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
BİST 9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Samsunlu Remzi dede….HEM AĞLADI HEM AĞLATTI!

Samsun’da 84 yaşındaki Remzi dede kefen parasını depremzedeler için bağışladı, herkesi ağlattı

Samsunlu Remzi dede….HEM AĞLADI HEM AĞLATTI!
REKLAM ALANI
9 Şubat 2023 15:51 | Son Güncellenme: 9 Şubat 2023 15:52

Samsun’da yaşayan 84 yaşındaki Remzi Tüysüz, kefen parasını depremzedeler için bağışladı. Parayı teslim alan muhtar gözyaşlarını tutamazken, Remzi Tüysüz de depremzedelerin yaşadıkları karşısında gözyaşı döktü.

KADİFEKALE MUHTARLIĞINDA
DUYGU YÜKLÜ ANLAR
İlkadım İlçesi Kadifekale Mahallesi’nde yaşayan Remzi Tüysüz, Kadifekale Mahallesi Muhtarlığı’na giderek, muhtarın masasına 1000 euro bıraktı. Muhtar Güven Akan parayı bırakma sebebini sorduğunda Remzi Tüysüz, “Bu benim kefen paramdır. Ben yaşarken bana lazım değil. Şu an devletime lazımdır” cevabını verdi. Duydukları karşısında duygulanan muhtar, parayı AFAD hesabına yatırdı. Muhtar gözyaşlarını tutamazken, Remzi Tüysüz de depremzedelerin yaşadıkları karşısında gözyaşı döktü.

‘MUHTARIM, BU KEFEN PARAM…’
Olayı anlatan Muhtar Güven Akan, “Muhtarlığa gelen yardım kumanyalarını toparlarken bir amca içeri girdi. Çıkardı cebinden parayı masanın üstüne bıraktı. ‘Muhtarım, bu kefen param. Şu an devletime lazım’ dedi. Bunu dedikten sonra kendime gelemedim. Allah devletimize yardım etsin. Zor bir süreçten geçiyoruz. Allah böyle insanların sayısını arttırsın. Yaşlı amcamız ‘Ölürsem beni sen kaldır, sonra ölürsem devlet beni bir şekilde kaldırır’ dedi ve masaya parayı bıraktı gitti. Ben parayı gittim AFAD hesabına yatırdım. Mahallemden yardımlar geliyor. Hizmetkarı olduğum mahalleme teşekkür ediyorum” dedi.

Remzi Tüysüz ise, “Mecburuz, bizim vatanımız, kendi memleketimizdir. Düşünülecek bir şey yoktur” diye konuştu.
Muhtarlık, gelen yardımları depremzedelere ulaştırmak için çalışmalarına devam ediyor.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.