Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

HER GÜN SICAK ÇORBA!

Samsun’da Tekkeköy Belediyesi tarafından yapılmaya başlanan ikramla pazar esnafı güne sıcak çorbayla başlıyor

HER GÜN   SICAK ÇORBA!
REKLAM ALANI
3 Kasım 2022 19:22

Samsun’da Tekkeköy Belediyesi havaların soğumaya başlaması nedeniyle yeni bir sosyal belediyecilik çalışmasını hayata geçirdi. Dün başlatılan çalışma ile ilçedeki pazar esnafları hem gönülleri hem de içleri ısıtan sıcak çorbayla güne merhaba diyor.

SICAK ÇORBA

PAYLAŞMAK VE BİRLİK BERABERLİK
Sabah saatlerinde Kutlukent Pazarı’nda ilki gerçekleşen çalışmada Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından pazarcı esnafına çorba dağıtıldı. Paylaşmanın ve birlik beraberliğin manevi mutluluğu yüzlere yansıdı. Her hafta pazartesi günü Tekkeköy Pazarında, perşembe günü Kutlukent Pazarı’nda olmak üzere sıcak çorba ikramlarına devam edileceği belirtildi. İkram edilen çorbadan alan vatandaşlar bu hizmet için Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’a teşekkür etti.

SICAK ÇORBA

ASIRLIK TEKKE GELENEĞİ
Hayata geçirdikleri hizmet hakkında açıklamada bulunan Başkan Togar, “Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımları, yemek yapamayacak durumda olanlara sıcak yemek hizmeti veriliyor. Görev süremiz içinde yıllık ortalama 2 bin 450 ailemize gıda yardımında bulunduk. Yıllık ortalama bin 360 ailemizin ise sıcak yemeklerini evlerine kadar götürüyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızla bu çalışmalara devam ederken bir yenisini de bugün başlattık. Soğuk havalarda sıcak bir çorbayla içleri ısıtalım, sabah kahvaltı yapma imkanı bulamayan varsa onlara sıcak bir çorba ikramında bulunalım istedik. Haftanın iki günü pazar esnafımıza sıcak çorba dağıtımı yapacağız. Bundan böyle pazar esnafımıza halk pazarının kurulduğu günlerde sıcak çorba dağıtımına devam edeceğiz. Böylelikle asırlık Tekke geleceğini de yaşatacağız” dedi.

SICAK ÇORBA

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.