Dolar 32,5187
Euro 34,9082
Altın 2.431,46
BİST 9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

‘HER ŞEY SAMSUN İÇİN’

1 gün içerisinde 3 önemli toplantıyı gerçekleştiren AK Parti’de İl Başkanı Ersan Aksu, “Hep birlikte Samsun ve hemşehrilerimiz için tüm kadrolarımızla çalışmaya devam ediyoruz” dedi

‘HER ŞEY SAMSUN İÇİN’
REKLAM ALANI
16 Ocak 2022 20:06

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, ‘Ocak Ayı İl Koordinasyon Toplantısı’, ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ ardından da ‘Kuruluştan Bugüne Hep birlikte 2023’e’ programını gerçekleştirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in katılımıyla İl başkanlığında gerçekleştirilen Ocak-2022 İl Koordinasyon Toplantısı’nda Samsun ile ilgili konuların yanı sıra parti çalışmaları da görüşüldü.

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ
Daha sonra ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarıyla şehir genelinde 2021 yılında yapılan ve 2022 için planlanan hizmetlerin konuşulduğu istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Günün son programı ‘Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023’e’ buluşmasında, kuruluşundan bugüne Samsun teşkilatında il başkanı, ilçe başkanı ve belde başkanı, kadın ve gençlik kolları başkanı olarak ve yine aynı kademelerde belediye başkanı olarak görev yapan isimlerle bir araya gelindi.

SAMSUN, MASAYA YATIRILDI
AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun için birlik ve beraberlik içerisinde tüm enerjileriyle çalıştıklarını belirterek, “Toplantılarımızda şehrimiz ile ilgili tüm konuları değerlendirdik. Tamamlanan, yapımı devam eden ve planlanan hizmetlerle ilgili düşüncelerimizi paylaştık. Her belediye ve ilçe başkanlarımız ilçeleriyle alakalı çalışmalarını ve taleplerini dile getirdiler. Hep birlikte Samsun ve hemşehrilerimiz için ne yapılması gerekiyorsa hayata geçirmek için tüm kadrolarımızla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

ÇOK DAHA GÜÇLÜ VE KARARLI
Samsun İl Teşkilatı’nın 2023’e çok güçlü şekilde yürüdüğünü ifade eden Başkan Ersan Aksu, düzenledikleri, “Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023’e’ programı ile ilgili ise, “AK Parti, bugüne kadar hizmetlerle, yatırımlarla, atılımlarla milletimizin gönlünde yer edindiği gibi aynı zamanda gönül partisidir. Önceki dönemlerde partimize hizmet eden çok değerli dava ve yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. 2014’e kadar varolan belde düzeyinde başkan ve belediye başkanlarının da iştirak ettiği bu çok anlamlı buluşmaya katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz daha önce olduğu gibi yolumuza birlik beraberlik içerisinde devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023‘e çok güçlü, kararlı ve inançlı şekilde emin adımlarla yürüyoruz” diye konuştu.

İL BAŞKANLARI BİR ARADA
Vefa buluşmasına katılan AK Parti Kurucu Samsun İl Başkanı Mustafa Demir ile daha sonraki dönemlerde İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Ali Akyüz, Osman Çetinkaya, Muharrem Göksel ve Hakan Karaduman da vefa buluşmasında sahneye davet edilirken Başkan Ersan Aksu, il başkanlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.