Dolar 32,4671
Euro 34,6955
Altın 2.437,43
BİST 9.908,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

HER YER KIRMIZI-BEYAZ!

Spor Toto 1’İNCİ Lig’i lider bitirmeyi garantileyen Samsunspor, şampiyonluğu meydanda yaptığı etkinlik ile kutladı

HER YER KIRMIZI-BEYAZ!
REKLAM ALANI
24 Nisan 2023 15:19

Spor Toto 1. Lig’i lider bitirmeyi garantileyen Samsunspor, şampiyonluğu meydanda yaptığı etkinlik ile kutladı.
Ligin bitmesine 6 hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Samsunspor, bu sefer de ligin bitimine 4 hafta kala lider bitirip, şampiyon olmayı garantiledi. Kırmızı-beyazlı ekibin taraftarları, 11 yıl sonra gelen şampiyonluğu Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan coşkulu etkinlikler ile kutladı.


Ankara Keçiörengücü’nü yenerek liderliği garantileyen Samsunspor’da futbolcular maçın ardından Nuri Asan Tesisleri’ne gelerek buradaki açık otobüslere bindiler. Otobüs ile şampiyonluk turu atan futbolcular ve teknik heyet, daha sonra meydana gelerek etkinliklere katıldılar. Meydanda bekleyen coşkulu kalabalık meşaleler ve havai fişekler ile şampiyonluğu kutlarken, DJ tarafından çalınan şarkılara eşlik edip, çılgınca eğlendiler.


Etkinlik alanında taraftarlara seslenen Samsunspor Kaptanı Osman Çelik, “Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk en çok Samsunspor’a yakışırdı. Şampiyonluğu Samsun’a getirdiğimiz için çok mutluyuz” dedi.
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise, “Şehre verdiğim sözü tuttum. 11 yıl sonra şampiyon olduk. Umarım Süper Lig’de de başarılı işlerin altına imza atarız” diye konuştu.
Son olarak söz alan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise, “Hayalimiz olan Süper Lig’e yükseldik. Artık ustaların yarıştığı bir ligde olacağız. Ben sizlere başarı sözü veriyorum. Süper Lig’de de başarılı olmak için çalışacağız. Sizler de bize destek olma sözü verin” şeklinde konuştu.
Meydandaki etkinlikler havai fişek gösterilerinin ardından son buldu.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.