Dolar 32,5419
Euro 34,8971
Altın 2.433,80
BİST 9.771,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

ATATÜRK SEVGİSİ!

İran takımının hareketi hüngür hüngür ağlattı. Saldırıya uğrayan Samsun’daki ünlü Atatürk anıtını formalarına koydu

ATATÜRK SEVGİSİ!
REKLAM ALANI
9 Şubat 2022 18:48

İran Pers Körfez Pro Ligi’nde mücadele eden Güney Azerbaycan Türklerinin temsilcisi Traktor FC, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da saldırıya uğrayan Onur Anıtı‘nı formasına taşıdı. Forma tanıtımında ise “Saygı olsun bu çelik atlıların gök tuğuna”, “Tuğu kaldırmış olan orduların başbuğuna” ifadesine yer verildi.

SAMSUNSPOR TARAFTARLARININ MEŞALELİ GÖRÜNTÜSÜ
Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün Samsun’a ayak bastığı bölgeye yapılan Onur Anıtı iple yıkılmak istenmişti. Olayın ardından başta Samsunlular olmak üzere birçok ilden vatandaş, anıtın olduğu bölgeye giderek nöbet tuttu. Bu sırada Samsunspor taraftarlarının açtığı meşale nedeniyle büyüleyen bir görüntü oluştu. İran’da Traktor FC takımı da bu görüntüyü formasına taşıdı.

‘SAYGI OLSUN BU ÇELİK ATLILARIN GÖK TUĞUNA’
Tebriz kentinin futbol takımı olan kırmızı beyazlılar, Atatürk Anısı üretilen formanın tanıtımını sosyal medya hesabından yaptı. Üzerinde Atatürk’ün Samsun‘daki Onur Anıtı heykelinin silüetinin bulunduğu formayla birlikte, “Saygı olsun bu çelik atlıların gök tuğuna”, “Tuğu kaldırmış olan orduların başbuğuna” ifadesine yer verildi.

GÖRÜŞLERİN PAYLAŞILMASINI İSTEDİLER
Traktor FC‘nin Türkçe sosyal medya hesabından, “Yeni çıkacak olan Atatürk Onur Formamız hakkındaki görüşlerinizi yorum olarak bildirmenizi rica ediyoruz.” yazıldığı görüldü.

EREN BÜLBÜL’Ü DE UNUTMAMIŞLARDI
Türkiye’de de bir çok taraftarı olduğu bilinen Traktor Kulübü’nün Türkiye ile ilgili mesajları dikkat çekiyor. İran kulübü daha önce Barış Manço, Eren Bülbül ve Doğu Türkistan ile ilgili tweetler de atmıştı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.