Dolar 32,3492
Euro 34,8471
Altın 2.390,80
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

CHP ATAKUM’DA SEÇİM HEYECANI… SERHAT TÜRKEL’DEN İDDİALI SÖZLER!

Samsun’da Serhat Türkel, CHP Atakum İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı: Kaybettiğimiz ruhun meşalesini yeniden yakacağız…

CHP ATAKUM’DA SEÇİM HEYECANI… SERHAT TÜRKEL’DEN  İDDİALI SÖZLER!
REKLAM ALANI
13 Ağustos 2023 17:53 | Son Güncellenme: 13 Ağustos 2023 17:56

Samsun’da Cumhuriyet Halk Partisi Atakum İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklayan iş insanı Serhat Türkel, “Küllerinden doğan bir mücadele ruhu ile örgütümüzü yeniden canlandıracak, kaybettiğimiz ruhun meşalesini yeniden yakacağız” dedi.

PARTİLİLERDEN BÜYÜK İLGİ
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Samsun’da da kongre sürecine giren Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP), iş insanı Serhat Türkel CHP Atakum İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. Uzun yıllardır CHP’de aktif olarak siyaset yapan Türkel, adaylık açıklamasında partililerin büyük ilgi ve coşkusuyla karşılaştı.

AYDINLIK GELECEK İÇİN
Açıklamasında örgütlü mücadele ve kurucu ilkelerin önemine vurgu yapan Türkel, umutları yeşertmek ve değişimin temellerini atmak için yola çıktığını söyledi. Türkel, ayrıca şunları söyledi:

“Bugün burada sizlerin karşısına çıkmanın gururunu yaşıyorum. Öncelikle, ülkemize hizmet etmek için yola çıkmış olan her bir bireye ve değerli yol arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca ilçe başkanı adaylarımıza da başarılar diliyorum. Örgütlü mücadele, benim için sadece kelimeler değil, bir yaşam biçimidir. Hep birlikte daha güçlü ve aydınlık bir geleceğe yürüyebilmek için buradayız.

DEĞİŞİMİN TEMELLERİ ATILACAK
Yıllardır içinde bulunduğum siyasi ve toplumsal mücadelemle, gençlerimizin güçlendirilmesi ve onların sesine kulak verilmesi gerektiğine inanıyorum. 25 yaşımdan bu yana gençlik kolları dahil olmak üzere yönetim kademelerine kadar onur duyarak içerisinde bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nde umutları yeşertmek ve değişimin temellerini atmak için buradayım.

ATATÜRK’ÜN İLKELERİ VE VİZYONU
Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleri bize şunu öğretti: Türk gençliği, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz. Bu sözlerle, gençlerimize ve geleceğimize olan inancımızı pekiştiriyoruz. Bizler, Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesinin ve Atatürk’ün emanetçileriyiz. Onun ilkeleri ve vizyonu, yol göstericimiz olmaya devam ediyor. Gençliğimize ve geleceğimize olan inancımızla, bu mirası korumak ve ona layık bir şekilde hizmet etmek istiyoruz.

GELECEĞİMİZ, ÇOCUKLARIMIZ İÇİN
Bugün, Atakum’da bir devrim meşalesi yakmak için buradayız. Gençlerimize, kadınlarımıza, emekçilere ve her bir Atakumlu’ya daha adil, daha eşitlikçi bir gelecek sunmak için yola çıkıyoruz. İşte bu yüzden, Cumhuriyet Halk Partisi Atakum İlçe Başkanlığı’na adayım. Sadece bir makam için değil, geleceğimiz için, çocuklarımız için ve bu güzel kentimiz için çalışacağımıza söz veriyorum.

Örgütlülük, örgütsel dayanışma partimizin temel direklerindendir. Geçen seçimler bizlere unuttuğumuz örgütlülük ilkesini de hatırlatmıştır. Küllerinden doğan bir mücadele ruhu ile örgütümüzü yeniden canlandıracak, kaybettiğimiz ruhun meşalesini yeniden yakacağız. Çıkmış olduğum bu yolda size bunun için de yürekten söz veriyorum.

Hep birlikte, daha aydınlık, daha adil ve daha güzel bir Atakum için çalışacağız. Sizlerin desteği ve omuz omuza mücadele etmenin gücüyle, bu yolculuğa çıkıyorum.”

Serhat Türkel’in CHP Atakum İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirdiği adaylık açıklamasına CHP Samsun Mullitvekili Murat Çan ile çok sayıda partili katıldı.

SERHAT TÜRKEL KİMDİR?
1983 yılında Almanya’da dünyaya gelen Serhat Türkel, doğumundan 1 yıl sonra, 1984 yılında Atakum’a yerleşti. Üniversiteye kadar olan eğitimini Atakum’da tamamlayan Türkel, erken yaşta ticari hayata atıldı. 2008 yılında aktif siyasete atılan Türkel, CHP’ye üye oldu. CHP’ye üye olduğu tarihten sonraki süreçte 2008-2015 yılları arasında CHP Atakum Gençlik Kolları üyesi, 2015-2019 yılları arasında da CHP Atakum İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif görev aldı. Türkel, 2019 yılında gerçekleştirilen kongrede CHP Atakum İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. Otel 1919’un sahibi olan Türkel, 2015 yılından bu yana ticari hayatına turizm ve otelcilik sektöründe devam etmektedir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.