Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 20°C

‘HERKES RAHAT OLSUN!..’

Samsun’da CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, “CHP gelirse işten çıkarırmış, maaşlarını alamazlarmış. Asla böyle bir şey bizim yönetimimizde olmayacak. Herkes rahat olsun” dedi

‘HERKES RAHAT OLSUN!..’
REKLAM ALANI
18 Şubat 2024 13:48

Samsun’da CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, seçim çalışmaları kapsamında Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği (KAVSİAD) ile Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Samsun Şubesi’ne (EMŞAV) ziyarette bulundu.

VATANDAŞLARA PROJELERİNİ ANLATTI
Ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Cevat Öncü, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinleyip projelerinden bahsetti. Geçmişte iktidarın Samsun için verdiği sözleri hatırlatan Öncü, “Arşivleri açıp bakın. 10-15 yıl önceki seçim vaatlerine, milletvekillerinin, bakanlarının hızlı tren ile ilgili sözlerine bir bakın. 2023’te hızlı tren Samsun’a geliyordu. Şimdi bakın 2053 deniyor. Bizden geçmiş, çocuklarımız görür mü bilmiyorum. ‘Samsun’un 50 yılını planlayacağız’ diyen rakiplerim var. Altını çiziyorum. Hepsi çok kıymetli, iyi insanlar ama ben iddiayla söylüyorum. Samsun’u en iyi noktaya Cevat Öncü olarak, birikimli bir inşaat mühendisi olarak ben taşırım. Samsun’un bugününü yönetemeyen, ivme kaybettirenler, Samsun’u gelişmişlik sıralamasında 40.sıralara düşüren anlayış, bugün ‘Samsun’un 50 yıl sonrasını planlıyoruz’ diyor. Bu mümkün mü?” ifadelerini kullandı.

‘SAMSUN’U İLERİYE TAŞIYACAĞIZ’
Büyükşehir Belediyesi’nin Samsun’da gerekli iş, hizmet ve açılımı yapamadığını vurgulayan Cevat Öncü, “İlk belediye başkanından bugün görevde olan belediye başkanımız Mustafa Demir’e kadar, bu şehre kim bir çivi çaktıysa, bu şehir için kim bir tuğla koyduysa, hepsinden Allah razı olsun. Ama eksiği gediği gördüğümüz için, bu eksikleri giderebileceğimize inandığımız için, Samsun’u en iyi şekilde, en kısa sürede hak ettiği noktaya getireceğimize inandığımız için, mesleki birikimimizle şehrin ufkunu, vizyonunu, ileriye taşıyacağımıza olan inançla aday olduk. Yoksa kimseyle bir kırgınlığımız, küskünlüğümüz yok. Bu şehre hizmet etmek için yola çıktık” dedi.

‘KUL HAKKINA GİRMEM
HERKES RAHAT OLSUN…’
CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, göreve gelir gelmez belediyenin kaçaklarını, karadeliklerini, israfını önleyeceklerini dile getirdi. Şeffaf ve adil bir yönetim anlayışı vaadinde bulunan Öncü, “Kul hakkına girmeden, herkese hakkını teslim edeceğiz. Belediye çalışanları da çok şikayetçi. Ben onlara da sesleniyorum. Samsun Büyükşehir Belediye çalışanları, şirket işçileri ve belediye işçileri Türkiye ortalamasında emsal olabilecek illere göre düşük maaşlar alıyorlar. Liyakata göre, eşit işe, eşit ücret yok uygulayacağız. Muhalefet kazanırsa, Cevat Öncü gelirse Cumhuriyet Halk Partisi gelirse işten çıkarırmış, maaşlarını alamazlarmış. Asla böyle bir şey bizim yönettiğimiz Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde olmayacak. Hakkaniyetli bir şekilde temsilci sendikalarla oturularak günün koşullarına göre, çalışanın alın terini vermek, sosyal demokrat dünya görüşüne sahip Cevat Öncü’nün boynunun borcudur. Herkes rahat olsun. Bizim yönettiğimiz Büyükşehir Belediyesi’nde adaletsizlik olmaz” diye konuştu.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.