Dolar 32,2976
Euro 34,7898
Altın 2.404,27
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

‘HESABINI SORACAĞIZ’

CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, “Samsunlulardan esirgenecek her hizmetin hesabını soracağız” dedi

‘HESABINI SORACAĞIZ’
REKLAM ALANI
24 Nisan 2024 18:46

CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinin 11 milyar lirayı aşan borçlarını Meclis gündemine taşıyarak, “Bu borç yükü yüzünden Samsunlulardan esirgenecek her hizmetin hesabını soracağız” dedi.

'HESABINI SORACAĞIZ'

BORÇLAR ÜRKÜTÜCÜ BOYUTTA
CHP’li Çan TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Yerel seçim bitti, şimdi gündem ‘geçim’. Vatandaşın gündemi de geçim, belediyelerin gündemi de geçim! AKP’den devraldığımız belediyelerin 100 milyar lirayı aşan borçları bir tarafta; halen AKP tarafından yönetilmekte olan belediyelerin borçları da ürkütücü boyutta.

'HESABINI SORACAĞIZ'

SAMSUNLULARIN SIRTINA YÜKLEDİLER
Örneğin Samsun Büyükşehir Belediyesi. İştirakleriyle birlikte, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin toplam borcu 11 milyar liranın üzerinde. Bu borç, en nihayetinde Samsun halkının sırtına yüklenmiş borçtur. Bu borç; Samsun halkına sunulacak hizmetlere şu ana kadar zaten yansımıştır, bundan sonra Samsun halkının belediyecilik hizmetlerinden daha da mahrum bırakılacağının göstergesidir. Gözümüz, Samsun’u bu borç batağına saplayan ve Samsunluları belediyecilik hizmetlerinden mahrum bırakanların üzerinde olacak. Samsun halkından esirgedikleri her hizmetin hesabını soracağız.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.