Dolar 32,4790
Euro 34,9431
Altın 2.436,33
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

HODRİ MEYDAN!

Yılport Samsunspor’un eski Başkanı İsmail Uyanık, bugün gerçekleşen kongrede mevcut Başkan Yüksel Yıldırım’ı bir açık oturumda tartışmaya davet etti

HODRİ MEYDAN!
REKLAM ALANI
25 Haziran 2021 18:39 | Son Güncellenme: 25 Haziran 2021 18:47

Samsunspor’un ‘Efsane Başkan’ı İsmail Uyanık, bugünkü Samsunspor kongresinde yaptığı konuşmada Başkan Yüksel Yıldırım’a ‘hodri meydan’ dedi.

‘CANLI YAYIN’ DAVETİ
Yaklaşık 2 yıl aradan sonra sessizliğini ilk kez bozan İsmail Uyanık, kongre salonunda yaptığı konuşmada Yılport Samsunspor’un mevcut Balkanı Yüksel Yıldırım’ı karşılıklı konuşmak adına açık oturuma ve canlı yayına davet etti.

GEÇMİŞTE YAKIN ARKADAŞTIK
İsmail Uyanık, Yüksel Yıldırım’ın zaman zaman kendisine yönelik eleştirilerde bulunduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Ben dernekle kısıtlı olarak burada konuşuyorum. O bile bazı arkadaşları rahatsız ediyor. Biz ikimiz geçmişte yakın arkadaştık. Ayrıldıktan sonra geri dönüp konuşulanlara cevap vermedim. Hiç vermedim geçmişte de. Çünkü geçmişteki insanların ömürleri fazla değildi, 1 seneydi ve onlara cevap vermemin kulübe ve şehirde kimseye bir faydası yoktu. Ama siz bu kulüpte daimisiniz.

AÇIK YAYINDA KONUŞALIM
Sizden ricam; uygun olduğunuz en kısa zamanda, istediğiniz şehir, istediğiniz mekan, istediğiniz televizyon, istediğiniz moderaör önünde, seneler boyunca bize dokundurduğunuz, söylediğiniz, eleştirdiğiniz bazı konulara cevap vermek isterim. Benim de size naçizane bir Samsunspor taraftarı olarak eleştirilerim olacak. Sizden ricam, lütfen bana bir açık yayında, bir açık oturumda ikimizin bir sohbet etme imkanını vermenizi rica ediyorum.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.