Dolar 32,5762
Euro 34,9963
Altın 2.463,44
BİST 9.886,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

HUZUR VAR!..’

Hakkari Mergabütan Kayak Merkezi’nde gençlerle buluşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Hakkari dağlarında artık terör değil huzur var” dedi

HUZUR VAR!..’
REKLAM ALANI
7 Şubat 2022 20:49

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Hakkari’de 2 bin 800 rakımda düzenlenen 4’üncü kar festivaline katıldı. Gençlerle bir araya gelen Karaaslan, “Hakkari dağlarında artık terör değil huzur var” ifadelerini kullandı.

‘DAHA GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIZ’
Çiğdem Karaaslan, Hakkari’de gördükleri ilgiden dolayı kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini belirterek, “İstanbul’da ne varsa, İzmir’de ne varsa Hakkari’de olsun” diyen Hakkari’nin, bölgenin dağlarının terörle değil, coşkuyla, gençlerle, çocuklarla, onların cıvıltılarıyla yankılansın isteyen Cumhurbaşkanımıza buradan teşekkür etmek istiyorum. İnşallah terörün artık son bulmasıyla, bu dağlarda çocuk cıvıltıları ile gençlerin coşkusunun artmasıyla, bu çok önemli tesislerin burada varlığıyla çok daha önemli organizasyonlar burada yapılacak. Gelmeden Gençlik ve Spor bakanımızla da görüştüm. Umuyorum ki Hakkari’de, bölgede ‘kayak bilmeyen kalmasın’ mottosuyla, o hedefle birlikte daha güzel şeyler yapacağız” ifadelerini kullandı.

VATAN İÇİN BÜYÜK MÜCADELE VERİLİYOR
Kentin yatırımlar sayesinde büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığına dikkati çeken Karaaslan, şöyle konuştu:

Hakkari‘de kayak yapmayan kalmasın bakış açısıyla birlikte gençliğe yönelik çok önemli bir projenin gerçekleştirilmiş olduğuna da şahitlik ediyoruz. Bu sayının artırılması, buradaki yetenekli çocukların keşfedilmesi ve bu tesislerden milli sporcu sayısının yükseltilerek bize dünyada gurur yaşatacak nice gençlerin çıkmasını amaçlayacak hedeflerimiz de var. Vatan için ülke sınırlarında ve sınır ötesinde büyük bir mücadele veriliyor. Eğitimden sağlığa, adaletten bütün kamu hizmetlerine kadar İstanbul’da, İzmir’de ne varsa Şırnak’ta, Hakkari’de o olsun anlayışıyla verilen çok önemli bir mücadele var.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.