Dolar 32,5187
Euro 34,9082
Altın 2.431,46
BİST 9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

İBRAHİM ÖZYER UNUTULMADI

Samsun’da uzun yıllar MHP İl Başkanlığı yapan, İYİ Parti Milletvekili adayı iken geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden İbrahim Özyer dualarla anıldı

İBRAHİM ÖZYER  UNUTULMADI
REKLAM ALANI
19 Haziran 2022 17:17

Samsun’da uzun yıllar MHP İl Başkanı görevini yürüttükten sonra İYİ Parti Kurucular Kurulu listesine giren ve milletvekili adayı olan İbrahim Özyer, aday tanıtım toplantısı için Ankara’ya giderken geçirdiği kaza sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İbrahim Özyer, vefatının 4’üncü yılında Samsun’da dualarla anıldı.

EVİNİN ÖNÜNDE MEVLİT
Merhum İbrahim Özyer için İlkadım ilçesi Yenidoğan mahallesinde bulunan evinin önünde mevlit okutuldu. Mevlide İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, MHP meclis üyesi İsmail Sevindik, İYİ Parti Meclis üyesi Alper Aydemir, eski İYİ Parti İl Başkanı Recep Güleroğlu, parti üyeleri ve Özyer ailesinin yakınları katıldı.

ÖMER SÜSLÜ’DEN AÇIKLAMA:

‘KEŞKE BEN ÖLSEYDİM!..’
Yaşanan trafik kazasında merhum İbrahim Özyer ile birlikte aynı araçta bulunan ve acı olay sonrası felç kalan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, mevlit sonrası Samsun Medya Grubu’na şu açıklamayı yaptı:

“4 yıl önce elim bir kaza sonucu ömrünü millet, memleket ve Samsun uğruna harcamış çok değerli büyüğümüzü İbrahim Özyer’i kaybettik. Bende aynı kazada engelli bireyi olarak hayatıma devam ediyorum. Onun ölümünü bana çok geç söylediler. Yoğun bakımda uzun süre yatarken, etkileneceğimi düşünerek söylemediler. Ben ölümünü yaklaşık 6 ay sonra öğrendim. Onu hep sordum, iyileşiyor dediler. Bana 6 ay sonra öldüğünü söylediler. O gün dünyam yıkıldı. Keşke ben ölseydim dedim. Benim için bir babaydı, arkadaştı. Ben sığınılacak bir limanımı kaybettim. Samsun adam gibi bir adamı kaybetti.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.