Dolar 32,3697
Euro 34,9616
Altın 2.325,62
BİST 9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

İhaneti ezip geçtik

15 Temmuz FETÖ ihanetinin ilk anından itibaren meydanlarda olan Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Cumhurbaşkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nin ardından bir açıklama yaptı.

İhaneti ezip geçtik
REKLAM ALANI
8 Ağustos 2016 19:46

Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi

15 Temmuz’da FETÖ ihaneti ile demokrasimiz yok edilmek, milletimizin iradesi ezilmek, vatanımız bölünmek istenmiştir. 15 Temmuz FETÖ Darbe girişimi vatanımıza bayrağımıza ve milletimize ihanettir. Bu ihanete milletimiz dur demiş ve asker kılığına girmiş haşhaşileri rezil etmiştir. Samsunlu Hemşerilerime ve aziz milletimize çok teşekkür ediyorum.

KAHRAMANLIK DESTANI YAZDIK

15 Temmuz akşamı Cumhurbaşkanımız ve başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile milletimiz meydanlara inmiş,  birlik ve beraberliğimizi göstermiştir. Demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmış,  şehadeti göze alarak dik durmuş ve tarihin sayfalarına altın harflere yazılacak kahramanlık destanı yazmıştır.  Bu süreçte partili ve partisiz 79 milyonumuz kenetlendi. Milli direniş milli diriliş gösterdi ve 15 Temmuz ihanetini silip atmış, ezip geçmiştir.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı

15 Temmuz’dan itibaren devam eden demokrasi nöbetimiz 7 Ağustos’ta Yenikapı meydanında taçlandırılmış. Milletimiz tek yürek olmuştur. Birlik ve beraberliğimiz tüm dünyaya gösterilmiştir. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımızın talimatı ile demokrasi nöbetlerimiz 3 gün daha devam edecektir. Halkımızla meydanlarda olmaya devam edeceğiz. Bu hain yapı devletimiz ve milletimiz içinden tamamen temizlenecektir. Bu ihanet şebekesi yargı önüne çıkartılacaktır. Hepsi hesap verecek ve hak ettikleri cezaları alacaklardır.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.