Dolar 32,4724
Euro 34,8410
Altın 2.423,72
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

İHSAN KURNAZ UMUT SAÇTI!

Samsun’da, mazbatasını alan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, 5 yıllık yeni görev süreleri boyunca çok önemli hizmet ve projelere imza atacaklarını söyledi

İHSAN KURNAZ  UMUT SAÇTI!
REKLAM ALANI
4 Nisan 2024 21:24

Samsun’da, Cumhur İttifakı AK Parti’den İlkadım Belediye Başkanı seçilen İhsan Kurnaz, Samsun Adliyesi’ne gelerek İlçe Seçim Kurulu yetkililerinden mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Kurnaz, 5 yıllık yeni görev süreleri boyunca çok önemli hizmet ve projelere imza atacaklarını söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı

‘5 YILLIK KAYBI TELAFİ EDECEĞİZ’
“105 gün süren bir kampanya yürüttüklerini, bu nedenle partisinin tüm teşkilat mensuplarına ve kendisine destek verenlere teşekkür eden İhsan Kurnaz, “İnşallah İlkadım’ı son 5 yılda kaybettiği hizmeti, günleri önümüzdeki 5 yılda hızlı bir şekilde telafi edeceğiz. Yarın da(bugün) devir teslim töreninin ardından göreve başlayacağız. Necattin Demirtaş Başkan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. İnşallah biz daha iyisini yapacağız. O yüzden göreve geldik. Elimizden gelen her türlü gayreti göstererek, İlkadımlı hemşerilerimize hizmet edeceğiz” dedi.

İlkadım Belediye Başkanı

MECLİS ÇOĞUNLUĞUNUN AVANTAJI
“Hem meclis çoğunluğunun bizde olması hem de Büyükşehir Belediyemizin AK Parti’den olması çalışmalarımızı daha da kolaylaştıracak” diyen Kurna, ayrıca, “Çalışmalarımız daha koordineli olacak, kararlar da daha hızlı çıkacak. Önümüzdeki 5 yılda çok önemli hizmet ve projelere imza atacağımızı düşünüyorum. Avantajlarımızı, vatandaşa hizmet olarak sağlayacağız. Güzel işler yapacağımıza inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

İlkadım Belediye Başkanı

İhsan Kurnaz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde 55 bin 341 oy (yüzde 32,51) alarak başkan seçilmiş, mevcut Başkan Necattin Demirtaş da 45 bin 232(yüzde 26,57) oyda kalmıştı.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.