Dolar 32,4658
Euro 34,7315
Altın 2.441,46
BİST 9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

İHTİYACI VARMIŞ

Samsun’da silahlı ve maskeli soyguncu akaryakıt istasyonu çalışanlarını silahla etkisiz hale getirerek paraları alıp kaçarken, soygun anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kimliği belirsiz soyguncu, “Para sizin paranız değil, ihtiyacım vardı” diyerek paraları alıp kayıplara karıştı

İHTİYACI VARMIŞ
REKLAM ALANI
21 Eylül 2021 14:11

MARKET SORUMLUSUNDAN PARAYI İSTEDİ
İlkadım ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kar maskeli ve ellerinde cerrahi eldiven bulunan soyguncu akaryakıt istasyonunun market kısmına gelerek market sorumlusu İsa B. ile pompa görevlisi Erdal Ş.’ye tabancasını doğrultarak “Parayı ver, parayı ver. Çıkart parayı. Kaldır elleri kaldır” dedi.

PLASTİK KELEPÇE KULLANDI
İsa B. ve Erdal Ş. ellerini havaya kaldırınca soyguncu plastik kelepçe verdiği İsa B.’nin pompacı Erdal Ş.’nin ellerini kelepçelemesi istedi. Silahlı soygununun ısrarı üzerine İsa B. Erdal Ş.’nin ellerini plastik kelepçe ile bağladı. “Kasa” diye seslenen soyguncu, “Eller yukarı” diyerek parayı istedi ve pompacının markete getirip saydığı 3 bin 500 lirayı aldı.

‘İHTİYACIM VAR’ DEDİ
Yine para isteyen soyguncu İsa B.’nin çekmeceden bin lira daha para vermesi üzerine “Bu kadar mı? ” diye parayı azımsayarak, “Para sizin paranız değil, ihtiyacım vardı” diyerek bin lirayı da alıp 4 bin 500 lira ile kaçtı.

OLAY ANI KAMERALARDA
Soygun anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaybedildi. Akaryakıt istasyonu çalışanları polise ihbarda bulundu. Polis olay yerinden kaçan silahlı soyguncunun kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışıyor. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.