Dolar 32,3487
Euro 35,0455
Altın 2.324,29
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İLETİŞİM SEMİNERLERİNİN 1’İNCİSİ İLKADIM BELEDİYESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlkadım Belediyesi personellerinin katılımı ile gerçekleştirilen İletişim Seminerlerinin 1’incisi büyük bir ilgi ile gerçekleştirildi.

İLETİŞİM SEMİNERLERİNİN 1’İNCİSİ İLKADIM BELEDİYESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
REKLAM ALANI
6 Aralık 2019 17:47

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın yanı sıra İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları Şerif Mırık, Ramazan Bayraktar, Tanju Tonbuloğlu, Cemal Kulein ve belediye çalışanlarının katılımı ile İlkadım Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen İletişim Seminerinde Prof.Dr.Bozkurt KOÇ ve 19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Aysu Gül ŞANLI hizmet alanlarında vatandaşlarla daha iyi bir iletişim kurmanın kurallarını anlattı.
DOĞRU İLETİŞİM İLE DAHA İYİ HİZMET
Sunum öncesi belediye personellerine seslenen İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık; “İlkadım’lı vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için her şeyden önce doğru ve güçlü bir iletişim kurmamız gerektiği bilinci ile iletişim seminerlerimizin 1’incisini gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Güler yüzlü, daha bilinçli ve kurumsal yapımızı güçlendirecek iletişim kurallarını öğrenerek bizlerden hizmet almak için gelen vatandaşlarımızın memnuniyetini en üst seviyeye getirmeliyiz. Bu güzel ve anlamlı seminer için bizleri kırmayarak aramızda olan kıymetli hocamız ve dostumuz Prof. Dr. Bozkurt Koç ve 19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Aysu Gül Şanli’ya teşekkür ederiz” diye konuştu.
“DOĞRU İLETİŞİMİN TEMELİ EMPATİDİR”
İlkadım Belediyesi personellerinin yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen seminerde Prof. Dr. Bozkurt Koç “Doğru bir iletişim kurmak hem vatandaşların taleplerini anlamakta hem de hizmetlerin doğru ve hızlı olarak yapılmasında büyük önem taşıyor. Talep ve şikayet iletecek vatandaşların istek ve beklentilerini doğru anlamak ve çözüm üreterek hizmet vermek için empati kurmak iletişimin temelini oluşturuyor.” şeklinde konuştu. Ardından 19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Aysu Gül Şanli yüz yüze iletişimin kurallarını ve temellerini teorik ve pratik uygulamalar ile personeller ile paylaştı.
DEMİRTAŞ; “GÜÇLÜ İLETİŞİMLE İNSANA DOKUNAN HİZMETLERE HAYAT VERİYORUZ”
İletişim Seminerlerinin büyük önem taşıdığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Biz İlkadım Belediyesi olarak tüm mesai arkadaşlarımızla halkımıza hizmet sunarken daha profesyonel ve kurumsal bir yapıyı tesis etmek için çalışıyoruz. Bu nedenle ilk olarak iletişim becerilerimizin en doğru şekilde geliştirilmesi ve uygulanmasını hayata geçiriyoruz. Belediyecilik hizmetlerinin insanın hayatına dokunan her alanda olduğunu biliyoruz ve insanımız için en iyisini sağlamayı amaçlıyoruz. Bizlere verdikleri bilgiler ve güzel sunumları için değerli hocalarımıza ve yoğun katılım gösteren personellerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.