Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
BİST 9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

‘İLK MAÇA DİKKAT!..’

Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, “İlk maça tam anlamıyla hazır, ne oynamamız gerektiğini bilen bir kadroyla çıkmak istiyoruz” dedi

‘İLK MAÇA DİKKAT!..’
REKLAM ALANI
13 Temmuz 2022 19:26

Yeni sezonun ikinci etap kamp çalışmalarına Bolu’nun Gerede ilçesinde dün akşam yaptığı antrenmanla başlayan Samsunspor’da Teknik Direktör Bayram Bektaş, değerlendirmelerde bulundu.

‘İNŞALLAH TAKVİYELER DE GELİR’
İlk olarak Bolu kampını değerlendiren Bayram Bektaş, “Dün itibarıyla Bolu Gerede kampımızı başlatmış bulunuyoruz. Eksik futbolcularımız vardı. Bugün onlar geldi. Sadece Boldrin eksik onun dışında da 2 mevkiye daha takviye yapmamız gerekiyordu. Onlar da inşallah en kısa sürede gelir. Buradaki hazırlık maçlarımızla, sistemimizle, taktik çalışmalarımızla bu kampı da en üst seviyede bitirip inşallah Samsun’a döneriz” dedi.

LİGİN İLK MAÇININ ÖNEMİ BÜYÜK
Bolu’da taktiksel antrenmanlar yapacaklarını belirten Bektaş, “Burada daha çok taktiksel, oyun planlarımızla alakalı, savunma ve geçiş prensipleri, hücum prensipleriyle alakalı bütünlüğü sahaya yansıtmak istiyoruz. İlk maça tam anlamıyla en üst seviyede hazır, ne oynamamız gerektiğini bilen kadroyla çıkmak istiyoruz. Burada da hava şartları çok iyi. İnşallah 12-13 gün içerisinde bütün bu çalışmalarımızı sahaya en iyi şekilde yansıtıp, oyuncuları da buna başlattık. Samsun’da, Kayseri’de başlattık. Bunlara çok iyi cevap veriyorlar. Ama bunu daha iyi pekiştirmemiz lazım. Hazırlık maçlarında da bunu daha iyi hale getirip, artık ne oynamak istediğimizi bütün takım halinde oynayan, oynamayan herkesin bilmesi gerekiyor. Çocuklar çok özveri ile çalışıyor. Burada çok güzel bir ortam kuruldu. Aile ortamı var. Bunu otelde lobide de görüyoruz. Neredeyse her gün bir doğum günü kutluyoruz. Güzel ve mutlu bir ortam var. İnşallah bunu lige girene kadar sürdürürüz. İlk maçta da bunu sahaya yansıtırız. Hem camiamıza hem de taraftarlarımıza galibiyeti getiririz inşallah” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.