Dolar 32,5707
Euro 34,7707
Altın 2.491,02
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

İLKADIM BELEDİYESİ KANDİL DOLAYISIYLA İLÇEDEKİ CAMİLERDE KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

İlkadım Belediyesi tarafından Regaib Kandili dolayısıyla bütün camilerde kandil simidi dağıtıldı.

İLKADIM BELEDİYESİ KANDİL DOLAYISIYLA İLÇEDEKİ CAMİLERDE KANDİL SİMİDİ DAĞITTI
REKLAM ALANI
28 Şubat 2020 14:16

Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Ulugazi Camisinde yatsı namazı sonrasında vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Mübarek gün ve gecelerde kandil simidi ve lokma ikram geleneğini sürdüren İlkadım Belediyesi Regaib Kandili dolayısıyla ilçe genelindeki camilerde kandil simidi dağıttı. Ulugazi Camisinde kılınan namaz sonrası cami cemaatine kandil simidi dağıtan Başkan Demirtaş, sonrasında vatandaşlarla oturup sohbet etti. Vatandaşlar da yapılan ikramdan duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a teşekkür etti.
“Kandiller birlik ve beraberliğimize vesile oluyor”
İlkadım Belediyesi olarak mübarek gün ve gecelerde ikram geleneğini sürdürdüklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Bir Regaip Kandili’ne daha ulaşmaktan ve bu kandilde de ikram geleneğini sürdürüp vatandaşlarımızla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu kutlu zaman dilimi vesilesiyle bütün dünya ve İslam coğrafyasında sulh ve sükunetin hakim olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. İlkadım Belediyesi olarak mübarek gün ve gecelerde vatandaşlarımızda ikram geleneğimizi sürdürüyoruz. Regaib Kandili dolayısıyla bizler de vatandaşlarımıza kandil simidi ikram ettik. Cenabı Allah kabul etsin. Bu gibi kutsal zaman dilimlerini birlik ve beraberliğimize vesile kılsın’’ şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.