Dolar 32,3524
Euro 34,7322
Altın 2.409,97
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

‘İLKADIM ÇARESİZ DEĞİL!..’

Samsun’un tanınan ve sevilen eğitimcilerinden Davut Numanoğlu, İYİ Parti’den İlkadım Belediye Başkanlığı’na talip olduğunu açıkladı

‘İLKADIM ÇARESİZ DEĞİL!..’
REKLAM ALANI
13 Aralık 2023 16:26

Samsun’da uzun yıllar eğitim sektöründe hem kamuda hem de özelde hizmet veren, İlkadım İlçesi’nin kurucu milli eğitim müdürü olarak 10 yıl görev yapan Davut Numanoğlu, doğup büyüdüğü ve yaşadığı ilçesine hizmet etmek amacıyla ‘belediye başkanlığı’na soyundu. Numanoğlu, cumartesi günü İlkadım Belediye Başkanlığı için aday adaylığı resmi başvurusunu İYİ Parti’de yapacağını açıkladı.

GAZETECİLER CEMİYETİ’Nİ ZİYARET
Davut Numanoğlu, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyeleri Muammer Dilber, Okan Aralan, Fatih Akça ve Sedat Öksüzoğlu ile Türkiye Spor Yazarları Derneği(TSYD) Samsun Şube Başkanı Avni Demir ile bir süre görüşen Davut Numanoğlu, siyaset yolculuğuna dair önemli açıklamalarda bulundu.

RESMİ BAŞVURU CUMARTESİ GÜNÜ
Yerel seçimlerde İlkadım Belediye Başkanlığı’da talip olduğunu ve bu yönden bir kaç aydır sahada nabız yokladığını belirten Davut Numanoğlu, “Cumartesi günü ise bu niyetimizi ve amacımızı resmiyete dökerek İYİ Parti’den aday adaylığı başvurumu yapacağım” dedi. Doğup büyüdüğü ve halen yaşamını sürdürdüğü kente hizmet etmek istediğini belirten Numanoğlu, kısa şu açıklamayı yaptı:

“İlkadım’ın uzun yıllardır gereken merkezi hükümet paylarını alamadığını, bu nedenle yönetimde sıkıntılar yaşadığını biliyoruz, görüyoruz. İlçemiz maalesef bulunduğu noktadan ileriye pek gidemedi. Mesele iktidar ya da muhalefet partili olup olmamak değil. Mesele kadro, mesele başkanın kendisi, mesele iyi yönetme meselesidir.

İLKADIM’I SOKAK SOKAK BİLİYORUM
O yüzden ‘İlkadım çaresiz değildir’ diyoruz. Bu şehirde 20 yıl kamu hizmeti yapmış, yöneticilik yapmış biri olarak ‘Davut Numanoğlu ve ekibi bu şehri çok daha iyi yönetir’ diyoruz. Demogoji yaparak değil proje üreterek hizmet vereceğiz. Çünkü bu şehrin sorunlarını mahalle mahalle, sokak sokak biliyorum.

DEĞİŞİM TALEP EDENLERİN ADAYIYIM
Benim sorunum ya da derdim genel siyaset değil. Ben Recep Tayyip Erdoğan ile yarışmıyorum. Ben İlkadım’ın sorunlarına odaklandım. Memnun olmayanların, memnuniyetsizlerin, toplumsal muhelefetin, kısacası değişim talep edenlerin adayı olmak istiyorum.”

HER KESİMDEN KARŞILIK BULACAĞIM
Eğitimcı olmasının yanısıra sporcu kimliğine de dikkati çeken Davut Numanoğlu, “10 yıl profesyonel futbol oynadım. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yöneticiyim, Buz Bateni Federasyonu’nda yönetim kurulu üyesiyim. Buz pateninde kurduğumuz bir kulübümüz var. TTF temsilcisiyim. Tüm bunlar gönüllü olarak yaptığımız, asla tek kuruş almadığımız görevler. Sporda siyaset yoktur. Her görüşten insan bir araya gelir. Bu kimliğim ile de İlkadım’da her kesimden karşılık bulacağıma inanıyorum. Allah çıktığımız bu yolda beni ve arkadaşlarımı utandırmasın.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.