Dolar 39,1075
Euro 44,2065
Altın 4.128,20
BİST 9.177,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Çok Bulutlu
İstanbul
23°C
Çok Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 20°C
Paz 23°C

İlkadım ‘da “Alo Çöp Taksi” hizmete girdi

 İlkadım Belediyesi tarafından başlatılan “Alo Çöp Taksi” hizmetiyle ilgili açıklama yapan Başkan Necattin Demirtaş, “Vatandaşlar bir telefonla ulaşıp çöpünü aldırabilecek” dedi.

İlkadım ‘da “Alo Çöp Taksi” hizmete girdi
15 Ekim 2019 18:01

Yaptığı yeni yatırımlarla vatandaşın ayağına hizmet götürmeyi hedefleyen İlkadım Belediyesi tarafından ilçedeki temizlik çalışmalarının daha hızlı yapılabilmesi için geliştirilen “Çöp Taksi”ler normal çöp toplama araçlarına göre daha fonksiyonel olarak hizmet verecek. Özel olarak tasarlanan ve her yere girebilme özelliği olan Çöp Taksilerle, vatandaşların ‘Alo Çöp Taksi’ diyerek bir telefonla çöp hizmeti alabileceğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “444 55 01 /153 numaralı telefonla sunulan hizmet, ilçe merkezi ve tüm kırsal mahallelerde geçerli olacak. Küçük hacimli atıkların ara mahallerden toplanması için ’Çöp Taksi’ dönemini başlattık. İlk etapta 2 adet Çöp Taksiyi devreye olacak. Mini damperli çöp taksiler büyük çöp araçların giremediği bölgelerde hizmet verecek. Çöp Taksiler ihbar üzerine bölgeye giderek çöplerin hızla toplanmasını sağlayacak” diye konuştu.

“Temizlik hizmeti kalitesini artırıyoruz”
Belediyeler tarafından sunulan temizlik hizmetlerinin aksatılmadan ve eksiksiz yerine getirilmesi gereken bir hizmet olduğunu altını çizen Başkan Demirtaş, “Temizlik İşleri Müdürlüğünde verilen hizmet kalitesinin arttırılması yönünde çalışmalarımız sürüyor. Bunlardan biri de bu Çöp Taksilerdi. Ben bu hizmette katkısı bulunan yetkili firma ve çalışanları ile birlikte müdürlük personeline teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.