Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

İLKADIM İÇİN ‘SÖZ’ VERDİ!

İYİ Parti’den İlkadım Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklayan Davut Numanoğlu, “Samsun’da ve Türkiye’de İlkadım’ı hak ettiği yere getirmek için yola çıktık. Çalışacağız, çok çalışacağız” dedi

İLKADIM İÇİN   ‘SÖZ’ VERDİ!
REKLAM ALANI
17 Aralık 2023 16:01

Samsun’un sevilen eğitimci ve spor yöneticisi Davut Numanoğlu, İYİ Parti’den İlkadım Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı düzenlediği görkemli basın toplantısı ile duyurdu. İlkadım İlçesi’nde uzun yıllar Kurucu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Davut Numanoğlu, Türk eğitimine hizmetlerinin yanı sıra spor yöneticiliği ile tanınan bir isim.

'SÖZ' VERDİ!

‘CESUR VE İYİ İNSANLARLA YOLA ÇIKTIM’
İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında Davut Numanoğlu, İlkadım İlçesini hak ettiği yere getirmek için yola çıktıklarını belirterek, “Cesur ve iyi insanlar topluluğuyla siyaset yolculuğuna çıkıyoruz. İyi ki varsınız. Samsun’da İlkadım’ı güzel yarınlara kavuşturmak için gerek teşkilatımızın, gerek hemşehrilerimizin gayreti ve çalışmasıyla İlkadım’ı hak ettiği yere getirmek için güzel bir yolculuğa başlatıyoruz. Bu yolculuğa çıkarken, ilk adımı attığımız bu günlerde bizlerin yanında olmanızdan dolayı canı gönülde müteşekkirim” dedi.

'SÖZ' VERDİ!

‘İLKADIM, 52 İLDEN BÜYÜK ATATÜRK ŞEHRİ’
İlkadım’ın bugün bulunduğu noktadan çok daha ileride olması gerektiğinin altını çizen Numanoğlu, “İlkadım’da doğmuş ve uzun yıllar görev almış, yöneticilik yapmış bir kardeşiniz olarak hepinizin şahit olduğu gibi İlkadım hak ettiği gibi iyi yönetilmiyor. Türkiye’nin 52 ilinden büyük bir potansiyele sahip 19 Mayıs şehri, milli mücadele şehri, Atatürk şehri bu kent, hak ettiği yerde değil. 333 bin nüfuslu İlkadım, Samsun’da hak ettiği yerde değil. Türkiye’de hak ettiği yerde değil. İlkadım hak ettiği yere getirmek için çalışacağız. Çalışacağız. Çalışacağız” diye konuştu.

'SÖZ' VERDİ!

‘YOLA ÇIKTIKLARIMIZI YOLDA
BULDUKLARIMIZA DEĞİŞMEYECEĞİZ’
Davut Numanoğlu, konuşmasını bu bölümünde ‘vefa’ vurgusu yaparak şöyle devam etti:

“Özellikle ifade etmek istiyorum. Hayatın her anında olduğu gibi siyasette de vefanın olması gerektiğine inanan bir kardeşinizim. Bugün kimlerle yola çıkıyorsak emin olun yola çıktığımız insanları, sonradan bize katılanlarla değişmeyeceğiz. Vefalı olacağız. Size söz veriyorum. Teşkilatımıza vefalı olacağız. Hemşerilerimize vefalı olacağız. Yolda bulduklarımızı yola çıktıklarımıza değişmeyeceğiz. Kim İYİ Parti’ye emek veriyorsa, kim teşkilata ve bu şehire emek veriyorsa, o başkanlık makamına oturduğumuzda yine bu topluluk, sizler bizlerin yanında olacak. Sizlere söz veriyorum. Biz bu görevde, bu hizmette olduğumuz sürece sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz.”

'SÖZ' VERDİ!

‘NUMANOĞLU GİBİ ADAYLAR ONUR VERİYOR’
İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Murat Demir de yaptığı konuşmada, “Davut Numanoğlu gibi kıymetli isimlerin İYİ Parti’den aday adayı olmasından onur duyuyoruz. İyi adaylar bizleri mutlu ediyor ve çalışma azmimizi arttırıyor. Aday adaylarımızın içinden hangisi aday olursa olsun, ilçe başkanı ve ilçe yönetimi olarak kanımızın son damlasına kadar onunla çalışacağız. Tırnaklarımızı kazıyarak İYİ Parti’yi bu duruma getirdik. Kıymetli arkadaşlarımızı partinin içinde görmek bize onur veriyor. Partimize ve kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

'SÖZ' VERDİ!

GENİŞ KATILIMLI BASIN TOPLANTISI
Davut Numanoğlu’nun aday adaylığını açıkladığı basın toplantısına İYİ Parti Samsun il yönecileri, İYİ Parti İlkadım ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, çok sayıda partili, İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Elmas, İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Erkut Çiftçi, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ve çok sayıda muhtar, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, spor kulübü yönetici ve antrenörleri, Samsun’daki eğitim kurumları yönetici ve eğitmenleri ile sevenleri katıldı.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.